Bases del concurs literari Sant Jordi 2014

Consulta les bases del concurs literari de Sant Jordi d'enguany que trobaràs a continuació: tria una modalitat (narració breu o poesia) o totes dues (pots presentar fins a dues obres) i participa-hi! 

Recorda que els treballs s'han d'enviar on-line abans del 17 de març a l'adreça de correu electrònic iespgirona.llengues@gmail.com.

4 comentaris:

  1. Hola sóc l'Alex i us explicaré les 3 qualitats meves:
    La primera és que tinc facilitat en fer càlculs mentals. M'agraden molt fer operacions i moltes vegades per fer-les no necessito la calculadora, ja que des de petit em fascinaven els números, i sempre he tret bona nota a matemàtiques.
    La segona es que sóc un alumne que ajuda als seus companys a fer coses que li costen i per mi són fàcils de fer.
    I, per últim, la tercera és que practico algun esport, però als dos que més m'agraden són el basque i la natació; a bàsquet anava al Gaudí quan era petit però ho vaig deixar i vaig seguir amb piscina que vaig començar quan tenia 4 anys al Claror i després am vaig canviar al Claret, un polideportiu on neden alguns dels meus companys.

    ResponElimina
  2. La veritat es que sóc timid amb les persones que conec, però, després sóc molt divertit i graciós amb aquelles persones. Tinc agilitat en les coses i tinc bon coneixement de memòria. També, sempre em porto bé amb els meus pares, companys, amics i se'm dóna bé l'esport. Jo sé que si m'esforço molt en l'estudi, seré un bon estudiant i així ho faré si m'accepteu al concurs. Bona tarda.
    Misho Mamukashvili

    ResponElimina
  3. Per aconseguir qualsevol feina tinc les meves tres millors qualitats.
    - Sóc molt puntual, mai arribo tard, i crec que això és molt impottant per a qualsevol feina.
    - Sóc molt treballador, i crec que això és molt important per a qualsevol feina, i totes les persones no ho tenen.
    - Sóc simpàtic, i tambe crec que és molt interessant per a qualsevol feina,perquè és important que els teus companys de treball portin una bona relació amb tu, així treballes millor.
    Espero que aquestes qualitats em vinguin bé per qualsevol feina.
    Valeri Mamukashvili
    2ºBQ

    ResponElimina
  4. Sóc un noi amb algunes qualitats bones.Avui he de seleccionar les millors per optar al Concurs Internacional de Gent Fantàstica.

    Així donc destacaré que tinc una gran capacitat de memòria que em permet estudiar i recordar-me de coses.

    També tinc facilitat per aprendre idiomes i durant el meu temps lliure m'agrada estudiar altres llengües, a part de les que ja se.

    Sóc amic dels meus amics i quan estem junts sempre intento buscar alguna activitat per fer que ens agradi a tots




    ResponElimina