Una visita a Catalunya Ràdio

Com cada curs, el departament de llengua catalana i literatura organitza una visita als estudis de Catalunya Ràdio, una emissora que funciona les 24hores del dia i al llarg de tot l'any.

Tot l'alumnat de 3r d'ESO podrà viure una hora en directe , de 12h a 13h , d'un dels programes del matí que té més audiència,  conduït per Mònica Terribas.

A més també podreu veure com treballen els periodistes i com són les instal.lacions de l'emissora. 
Si teniu la sort de coincidir amb alguna persona famosa encara us emportareu més bon record.
En tot cas, com que cada grup de 3r d'ESO  hi va un dia diferent i cadascú  viu la sortida de manera diversa , us demanem que compartiu les vostres experiències i ens expliqueu què us ha agradat més , quina idea prèvia en teníeu i alguna anècdota del dia de la sortida.

28 comentaris:

  1. Em va agradar molt anar-hi, ja que és una experiencia única. És un lloc on pots aprendre moltes coses. Vam tindre la sort de veure i conèixer a persones famoses. M'agradaria tornar una altra vegada

    Alejandro Álvarez

    ResponElimina
  2. M'ha agradat molt aquesta visita a la ràdio, i a més he après molt sobre com són els locutoris i com es grava un programa en directe. El que em va agradar més va ser quan a alguns de la classe vam poder fer de locutors de les notícies, ja que és una cosa que no podrem repetir i és únic. El programa que vam escoltar va ser molt graciós. Recomano molt fer aquesta visita perquè molt divertida.
    Tamara Dioses (3rA)

    ResponElimina
  3. M'ha agradat molt visitar la ràdio, he après moltes coses que no sabia de la ràdio, i he tingut la oportunitat de veure com es fa un programa de ràdio en directe, sense cap dubte ho tornaria a repetir, a sigut una experiència molt divertida.
    -Ainhoa Resano Munilla. (3rA)

    ResponElimina
  4. M'ha agradat molt anar a la ràdio, he après moltes coses sobre la ràdio i el que més m'ha agradat és quan havia vingut un grup que es deia ´´Los modernos´´. La visita era molt divertida, i m'agradaria anar un altre vegada a la ràdio.

    Asim Mehmood (3r B)

    ResponElimina
  5. El que més hem va agradar va ser quan estaven gravant en directe i feien bromes.
    -Aroa Seron Fernandez (3rB)

    ResponElimina
  6. El que més m' ha agradat ha sigut com esta fet l' estudi perdins, també cuan vam fer de periodistes i comensavem a gravar. Per últim quan vem sentir com feien el programa en directer va ser molt divertit.
    -Ray Macias Ortiz

    ResponElimina
  7. Em va agradar veure com estaven insonoritzats sostre i terra falsos, per poder gravar musica i per escoltar coses i no hi havia soroll que molestessin
    Aqsam M (3rB)

    ResponElimina
  8. La visita a la Catalunya Ràdio m'ha agradat molt, he après coses que jo no sabia.
    El que més m'ha agradat es que les sales estaven totalment insonoritzats.
    Valeri Mamukashvili ( 3rA )

    ResponElimina
  9. Jo el recomendaría perquè t'expliquen les istal·lacion d'una de les ràdios mes importants de Catalunya i vius un directe on surten famosos a més parlen de l'actualitat i et fan riure.


    Lluis Garcia 3ªB

    ResponElimina
  10. Aquesta visita a Catalunya Radio la recomanaria, perquè veure les instal.lacions per dintre i estar en un programa en directe no es pot fer sempre.Gràcies.

    Marc Martínez

    ResponElimina
  11. M'ha agradat molt perquè tenia una idea de la ràdio diferent i m'hi ha sorprès molt.

    El que m'ha agradat més és quan vam entrar al locutori on enregistren només música, perquè tenia dues portes blindades i el cantant cantava entre les dues portes.

    Guillermo Paris

    ResponElimina
  12. M'ha agradat molt anar-hi a Catalunya Ràdio ja que no pensava que la ràdio sigués així, és a dir, m'ho imaginava d'una altra manera. He après moltes coses que no sabia sobre com són els estudis ni com es fa un programa en directe. Sincerament crec que ha sigut una excursió en la qual tots hem après molt i ens hem fet una idea de com es treballa en una ràdio.

    Mikolaj Pniewski (3r B)

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'ha agradar molt, he aprés moltes coses que no savia abans, hem tingut l'opurtunitat de estar en ràdio en directe y coneixer tres cantants catalanes. Recumano anar-hi per que una experiencia única y t'ho pasases molt be.

      Elimina
  13. M'ha agradat molt anar a Catalunya Ràdio perque va ser divertit, entretingut i mai havia vist en directe una emissió de ràdio. Em va agradar poder veure a alguns dels actors que participen a polònia. Crec que es una excursió on tots em pogut veure més bé que traballar a la ràdio no es senzill.

    Luis Ferreiro (3r B)

    ResponElimina
  14. M'ha agradat molt assitir perque he apres moltes coses que no sabia com les "aules" insonoritzades i hem va agradar quan vam fer un simulacre de narrar les notícies.

    Franco Rivadeneyra 3ºA

    ResponElimina
  15. La visita a Catalunya Ràdio m'ha agradat, perquè jo m'imaginava la ràdio d'una altra manera, i a més, he aprés moltes coses que no sabia. Em va semblar molt divertida l'activitat que vam fer de parlar nosaltres pels micròfons i després escoltar-nos. També va estar molt bé el poder assistir a un programa de ràdio en directe i veure con ho feien els professionals.
    Lidia Gómez Tost, 3r B

    ResponElimina
  16. El que més em va agradar va ser el simulacre d'un ràdionoticíes amb els companys de classe
    valeria de león

    ResponElimina
  17. el que mes em va agrada va ser el simulacre perquè el que el van fer esta-ban molt nerviosos i com era la primera vegada no sabien com fer-lo. Ames vam apendre moltes coses sobre la radio.
    Jesús Molina

    ResponElimina
  18. La visita a Catalunya Ràdio m'ha agradat molt perquè he après moltes coses i també m'he divertit molt.
    Com era la primera vegada que vaig estar en una ràdio hem va impresionar molt totes les instalacions i el que més hem va agradar va ser l'emissió en directe.
    Misho Mamukashvili ( 3rB )

    ResponElimina
  19. Em va semblar una experiència enriquidora, però es va notar molt que parlar català era del mes important allà.
    M'hauria agradat molt poder conèixer les instal·lacions tècniques de so.
    Marcel Gaya 3-B

    ResponElimina
  20. A la visita de Catalunya Ràdio hi vaig aprendre moltes coses interesants que no hi sabia, i hi vaig viure la ràdio desde ven aprop. Lo que més hem va agradar va ser fer de locutora amb el meus companys i companyes de classe.
    Marta Carrascal 3-A

    ResponElimina
  21. A la visita de Catalunya Ràdio vaig aprendre moltes coses noves molt interessants que desconeixia sobre la ràdio.El que més em va agradar va ser estar com a públic en el programa en directe, era molt divertit i interessant.

    David Rancaño Ortún 3r ESO A

    ResponElimina
  22. A la visita de Catalunya Ràdio vaig aprendre molt, com eren les instalacion, les aules insonoritzades, un programa en directe, m´ha agradat molt aquesta visita vaig aprendre moltes coses noves.

    Oscar Muñoz 3r ESO B

    ResponElimina
  23. La visita a Catalunya Ràdioemva semblar molt interessant hi vaig aprendre moltes coses que no hi sabia sobre el que hi havia dins dels locutoris i qui estaba darrere de la ràdio, i el que més m'ha agradat és quan havia vingut un grup que es deia ´´The mamzelles´´. La visita era molt divertida, i m'agradaria anar un altre vegada a la ràdio.

    ResponElimina
  24. La visita a Catalunya Ràdioemva semblar molt interessant hi vaig aprendre moltes coses que no hi sabia sobre el que hi havia dins dels locutoris i qui estaba darrere de la ràdio, i el que més m'ha agradat és quan havia vingut un grup que es deia ´´The mamzelles´´. La visita era molt divertida, i m'agradaria anar un altre vegada a la ràdio.

    Nicol Aranciabia Ch. 3r ESO A

    ResponElimina
  25. M'ha agradat molt aquesta visita, ha sigut molt interessant ja que he aprés moltes coses noves que no sabia de la ràdio. El que més em va agradar va ser estar de públic en un programa en directe.
    Recomano molt fer aquesta visita.
    Ana Francisco 3r ESO A

    ResponElimina
  26. La visita a Catalunya Ràdio, em va semblar molt interessant, perquè vaig aprendre coses que no sabia, tampoc sabia que hi podien haver tantes persones treballen en un sol estudi, la visita va estar molt interessant i em va agradar molt, vaig conèixer coses que no sabia.

    ResponElimina
  27. La visita em va agradar molt i va ser molt entretinguda, m'agradaria tornar una altra vegada l'any que vé. Em va fer molt de riure, quan el Daniel Burian, va caure a la sala de música i estava davant la guia.

    Ferran Sentís Barcia 3erESOA

    ResponElimina