Un club de lectura virtual amb Flavia Company


Benvolguda Flavia,

L'illa de l'última veritat ens ha agradat i ha sorprès, sobretot el final.
Voldríem haver-te conegut per intercanviar amb tu impressions,des de punts de vista diferents, però el pressupost del centre, aquest any, està congelat !  Potser el curs vinent. És per això que et demanem que ens escriguis un comentari per al blog del departament i tots puguem aprendre una mica més entorn la lectura.

No acabem de trobar versemblant la història (bé, alguns sí que ens la creiem del tot, però no és la majoria)  i segurament hauríem acabat la novel.la d'una altra manera. Però aquí està l'encert de la història, també t'ho hem de comentar.

Hem sabut que t'ho vas passar força bé escrivint-la i voldríem saber com se't va ocórrer la trama -potser de petita t'agradaven les novel.les d'aventures i, concretament de pirates-. Si et ve de gust, ens ho expliques. Hi va tenir a veure l'escriptor Joseph Conrad ? I Stevenson? Ens hauries de desvetllar el misteri de les teves lectures d'adolescència.

Algunes noies ens identifiquem amb la Phoebe pel fet que també ens agrada escriure i ella ha de recrear la vida d'un home amb qui va conviure.

Bé, i si volem llegir alguna altra novel.la teva, quina ens recomanaries, perquè hem descobert que n'has escrit unes quantes després d'aquesta ?

Gràcies per l'estona que ens has dedicat. Pots penjar el comentari quan vulguis i et vagi bé.
Aprofitem per desitjar-te bones festes i bona entrada d'any. Nosaltres ja estem a punt de començar les vacances tan esperades !

Els alumnes de 3r d'ESO de l'INStitut.



1 comentari:

  1. Benvolguts i benvolgudes, m'alegra molt que us hagi interessat la novel.la que, en efecte, vaig escriure amb gran entusiasme.
    Heu vist molt ben vist la influència de Conrad i Stevenson, que he llegit sempre amb admiració.
    També jo us desitjo uns dies de vacances plens de somnis i llibres.
    Salut i fins molt aviat!

    ResponElimina