Les millors cançons de "Mar i cel"

Us deixem aquí una tria dels millors moments del musical "Mar i cel"; el primer i el tercer vídeo pertanyen a la versió de 1988 i el segon a la que has vist enguany al Teatre Victòria. A continuació, entra a Comentaris i escriu en 5 línies aproximadament la teva opinió personal argumentada del que has vist.

4 comentaris:

  1. Diego Mauricio 4ºESO A

    Mar i cel segons la meva opinió, m'ha agradat molt, ja que jo mai havia anat a un teatre musical on l'idioma és el català. El que més m'ha agradat de mar i cel han estat els efectes perquè feia la impressió que tot estava en 3D, tot i que la il·luminació, els personatges i els materials que van utilitzar, van estar molt bé triades, també les escenes han estat molt bé dividides i per això m'ha agradat aquesta interpretació.

    ResponElimina

  2. Opino que l'actor que interpreta en SaÏd al primer vídeo, ho fa molt bé i em sembla estrany que faci tants anys que és el protagonista d'aquesta obra, això demostra que és un molt bon actor en canvi l'altre no em sembla tan bo i per al que fa a les actrius que interpreten a Blanca la millor va ser la que vam anar a veure.

    ResponElimina
  3. M'semblat força divertit i fascinant perquè a superat les meves expectatives. La història era una mica diferent a la del llibre, però això ho feia més interessant ja que no podies deixar passar cap escena. Les cançons, els vestuaris i el decorat acompanyaven molt bé la història, però alguns moments em semblava que hi havien massas efectes perquè em desconcertrava i no sabia ben bé si mirar la pantalla o als personatges. La veritat es que m'agradat molt.

    Mª Laura Arnez

    ResponElimina
  4. La història de Mar i Cel ja m'hi ha havia agradat llegir-la, el seu argument d’un amor impossible entre una noia cristiana i un corsari morisc em va semblar molt interessant i a l'hora de veure-la representada em va agradar molt més, ja que la seva interpretació em van fer cregué que estava passant de veritat.


    Verónica Oña Cuevas
    4t ESO A

    ResponElimina