Presenta't!

Seguint les pautes de treball que trobaràs a la pàgina 29 del llibre de text, escriu la teva presentació, pica-la a l'ordinador usant un processador de textos i dóna-li la forma adequada. A continuació, revisa-la, copia-la i enganxa-la en forma de comentari en aquest mateix article.
A l'apartat de comentaris, on diu "Comenta com a", tria l'opció "Anònim" però no oblidis posar el teu nom i curs al principi de la carta.

Som-hi!
Joan Fontdeglòria

54 comentaris:

  1. Gerard Cabo Jose 4rtC

    Benvolgut Joan,
    Ha arribat a la meva persona que exerceixes com a educador en un període proper. Em sento
    expectant per aquesta noticia i desitjo que tinguem un any productiu fora de ningun fet desagradable que podria contribuir a una tensió innecessària en el nostre entorn.
    El tracte amb el professor es certament agradable i em comprometo a tindre unes qualificacions
    gratificants per a tothom, encara que tinc altres obligacions i exerció de virtuts que em neguen cert
    temps. Peró no influirà en res en la meva labor.
    Espero que tinguem un gran any.

    Cordialment:
    Gerard C.J.

    ResponElimina
  2. Cristina Botía 4t ESO A

    Joan,

    Soc la Cristina Botía Gómez. T’escric aquesta carta per presentar-me, i així ens coneguem una mica millor.
    Vaig néixer a Barcelona el dia 23 de novembre de 1997. Tinc una germana bessona. Els meus pares també van néixer a Barcelona. Ara mateix faig 4t ESO a l’institut IES Príncep de Girona. Vaig al grup A. Vaig estudiar tota la primària a l’escola CEIP Jovellanos. Anava amb les meves amigues, la Fiona, la Emma, la Carlota, la Sara, l'Antonella, etc.
    Estudio al Princep des de 1r d’ESO. No he repetit cap curs.
    Aquest curs com a matèries especifiques he escollit llatí, francès i informàtica. Encara no se el que vull estudiar, però una cosa tinc clara, no m’agrada la Física i Química!
    Respecte a les meves aficions, m’agrada ballar i actuar. Es per això que faig dansa i teatre com a activitats extraescolars al meu institut.
    En un futur m’agradaria continuar vivint a Barcelona, estudiar i aconseguir un bon treball.

    Cristina Botía

    ResponElimina
  3. Joan, avui t'escric aquest text informatiu, perquè m'ho as demanat com deures. En aquest moments estic en el Príncep de Girona, a 4t d'ESO B, amb els dos pares a casa la resta dels meus familiars estan a Perú. els meus altres centres d'estudi son uns quants la veritat a 1r vaig estar a SAFA Urgell, 2n 3r ho vaig fer en Perú i ara faig 4t aquí, com veus e recorregut bastants instituts, Peró tot i aixo mai e repetit un curs ni ho pena-s'ho fer. En lo que a veure amb la meva escolarització en altres centres L'o que mes em va agradar va ser la extraescolar de futbol, els concursos de dibuix de sant Jordi i algunes assignatures que m'agradaven bastant i la meva escolarització en aquest centre m'agrada bastant perquè no e trigat gaire en fer amics.
    Les meves aficions son el dibuix i el futbol i algunes coses mes.
    I una vegada acabi els estudis prendre una carrera associada amb el dibuix artístic i la ingeria civil


    de: Gerson Siccha

    ResponElimina
  4. -Joan fontdeglòries;

    -Soc el Pasmelvin,
    Jo vaig néixer a Republica dominicana, vaig fer un viatge amb 7 anys Catalunya per que la meva mare vivia a Catalunya, fins a les hores en vaig a Catalunya deixo el meus famílies cusin etc .En quedo a viure i aprenen català...Jo vaig fer la primària a l’escola Alexandre galí, mes endavant estudiaria en l’INS Joan salvat papasseit vaig fer 1r ,2n i 3r. Tinc una germana de 7 anys que a nascut a Catalunya .M’agrada molt patinar salta’n bancs i escaleres etc..També m’agrada el Basket el futbol balla y la musica ,quant acabi l’ESO m’agradaria fer batxillerat per anar a la universitat a estudia medicina etc .. atentament Pasmelvin Tejada García

    ResponElimina
  5. Hola! Joan,

    T'escric aquesta carta per presentar-me. Soc el Jorge, estic estudiant al Princep de Girona 4t d'ESO al grup "A". Vic amb els meus pares, soc fill unic el mimat de la família ajajaj .. Aquest és el meu ultim any els anteriors als vaig passar a la Sedeta. És la primera vegada que faig 4t i l'última crec. Als 3 primers anys als vaig passar a la La Sedeta com vaig dir abans, però els dos primers no em van agradar gaire, el 3r més o menys i al 4t aquí al Princep aver qe tal va espero que bé. El que m'agrada més d'aquest cole que es nou y la gent que és molt enrotllada com uns quants profes però també n'hi ha que no tot es diu. Les meves aficions són l'esport, el gimnàs cada tarda, la piscina i una mica de futbol de ves en tant amb els col · legues del barri. I per acabar el que m'agradaria fer quan acabi l´ESO es algu relacionat amb els esports.

    Atentament,

    Jorge, Renato Sánchez Gutti

    ResponElimina
  6. Halim Gutierrez
    Joan,
    Soc en Halim i en aquesta carta t'explicaré coses perquè em coneguis millor. Soc espanyol encara que tinc origens marroquins. En aquests moments estic estudiant a l'IES Princep de Girona i tinc una germana que tambè estudia aquí. En el meu futur m'agradaría fer marketing o administració d'empreses i aquest any he començat a fer llatí i informatica per ficar-me en el batxillerat social. Respecte les meves aficions la que més m'agrada es jugar a futbol encara que també hi ha moltes més coses que m'agraden fer.

    Hallim Gutierrez

    ResponElimina
  7. Sara Faidi 4tC

    Hola Joan,

    Sóc la Sara, vaig néixer a Barcelona, tinc 14 anys i m'agrada molt viatjar per tot arreu i des de que tenia sis mesos port viatjant i en aquest moment sóc una alumne de 4tC. Em vas donar classe quan estava a 1r d'ESO i després a 3r d'ESO quan vaig fer revista.
    Vaig estudiar primaria al CEIP Jovellanos i ara secundaria l'estic estudiant al INS Príncep de Girona on porto des de 1r d'ESO.
    Per ara no he repetit ningun curs durant els anys que porto estudiant.
    Després de l'ESO m'agradaria fer batxillerat social i poder anar a l'Universitat on estudiaré la carrera d'educació infantil o educació primaria i espero que la carrera que m’agradaria fer em vagi bé i pugui aconseguir un treball.

    Si acabo la carrera m'agradaria poder montar una escola de infantil i de primaria, perquè m'agraden molt els nens petits.
    Ha sigut un plaer poder-te escriure aquesta carta de presentació per que em coneixis una mica més.

    Atentament: Sara Faidi, Barcelona.

    ResponElimina
  8. Yolanda Pérez Sala 4esoC
    Carta de presentació
    Joan,
    Sóc la teva nova alumna Yolanda, acabo de arribar a aquest col•legi, abans anava al safa d’horta, hi he esta tota la vida allà per tant els meus amics i la meva família hi viu allà.
    No tinc germans ni germanes, per tant visc només amb els meus pares i hem porto bastant be amb ells perquè sempre he portat be els estudis i tot això
    Ara mateix no practico cap esport però vaig fer futbol i voleibol
    Quan sigui gran vull ser dissenyadora gràfica, per tant vull fer batxillerat i mes estudis apart d’això
    Espero que no tinguem moltes bronques..
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. Alex Carreras Maly, 4t C

    Joan,
    Sóc el teu alumne de la clase de català, l'Alex,
    estudio al INS Príncep de Girona, sóc de
    la clase de 4t C. Visc amb els meus pares i
    la meva germana petita, és la primera
    vegada que faig 4t d'ESO. Vaig estudiar
    la primaria al CEIP Jovellanos, que està
    carrer amunt del institut, m'agrada
    escoltar música, em guanyo uns cuants
    calers fent diseny gràfic amb l'ordinador,
    dibuixo de vegades, i també toco la guitarra
    eléctrica. Quan acabi l'ESO, segurament
    faré el batxillerat tecnológic ja que vull fer
    una carrera de diseny gráfic i animació FX.

    Un salut, Alex Carreras

    ResponElimina
  10. Hola Joan,
    Estic a 4t de l´ESO, en el grup B, estudio a l´institut Príncep de Girona.
    Tinc tres germans que viuen a casa amb mi i dos dels meus germans an acabat l´ESO. Aquet any faig per primera vegada 4t. Penso que he d´esorçar-me molt per no repetir aquest curs.
    Els altres ayns no m´han anat com jo voldria, peró aquest any sí.
    Les materies que més m´agraden son les socials i l´educació física.
    Les mevas aficions són fer esort iel futbol.Un cop que hagi acabat l´ESO feré baxillerat.

    ResponElimina
  11. Hola Joan,
    Sóc l’Aleix Campanera de 4tC i estic estudiant al IES Princep de Girona desde primer d’ESO.
    Jo a casa visc amb la meva mare i els fins de ssetmana veig al meu pare.
    Aquesta ha estat la meva primera experiencia a 4tESO.
    Durant tots aquets anys la asignatura que m’ha agradat més a estat les Matematiques.Avui en dia segueixen sent la meva preferida, però tambe m’ha agrada la Informatica i la Ed. Fisica.
    Les meves principals aficions són: jugar a basquet i jugar a les videoconsoles.Jo vaig a un club de basquet que es diu: Club Jobentut de Badalona, porto casi 6 anys en aquest club, pero en total uns 7 anys.
    A mi m’ha agradaría fer batxillerat, i dedicarme a algún treball que es fasin servir les matematiques. No tinc exactament clar de que treballar.

    ResponElimina
  12. Glendy Santos Tey
    4tB

    Benvolgut,
    Soc la Glendy Santos,el motiu per que l'escriues per que m'agradaria presentarme.
    Estic cursan el quart de l'ESO al Princep de Girona al grup B . La meva familia sempre me ha ajudado molt i sempre me han recolzat. Els primers cursos de l'ESO lo baix estudiar al meu pais Cuba a un institut anomenado Adolfo del Castillo, aquesta es la primera vegada que repeteix quart de l'ESO per que me va molt malament el Anglesh i les Mates per lo cual he de esforç un poc més. En la meva ecolaritzacio anterior he considerat rellevants algunes coses que em va agradar molt com les conversacions que tenen els alumnes amb els professors que no deixan molt consells, aquest any que va comenza fa poc considero alguns aspecte revelants com la gran ajuda que me oferir tot el temps els professors. Les mevas aficions es escoltar musica, veura telenoveles I series m'agrada molt la materia de socials.
    Quan acabi l'ESO voll estudiar un cicle de formacio de gra mitja anomenat Para farmacia


    Atentament,

    Glendy Santos Tey


    Barcelona,17 de setembre de 2012





    ResponElimina
  13. David Tourovets 4t A

    Joan,

    T'escric la meva presentació com vas demanar a classe ja que no ens coneixes molt.
    Hem dic David, vaig néixer el 9 d'Agost de 1995 a Barcelona. En canvi, tota la meva família es de Rússia. Visc amb la meva mare i el meu germa gran.

    Estic fent 4t d'ESO, repetint. L'altre curs que he repetit va ser 2n, aquest any es el 6e que porto escolaritzat al IES Princep de Girona.

    De petit, el col·legi on estudiava era el CEIP Mas Casanovas, tinc bons records d'aquest cole.

    La meva primera afició i es la que més m'agrada, la musica. Toco la bateria des de fa quatre anys. Ara mateix, nomes tinc un grup amb bastant activitat, també toco la guitarra i el baix. L'altre afició que tinc, es el basquet, estic boig per aquest esport, cada dia estic jugant tant amb amics com en el equip.

    El que penso fer en un futur si 4t em va be, es fer el batxillerat científic tecnològic. Esforçar-me i treballar dur, i arribar a fer selectivitat o un grau superior. En tots dos casos, agafaria la branca d'informàtica: programació. Ara que em coneixes millor, m'acomiado de tu.

    Cordialment,

    David.

    ResponElimina
  14. Rosa Galindo Ruiz 4t A

    Joan,
    T'escric per presentarme i sapuigues una mica més de mi.
    Em dic Rosa i visc amb el meu pare i la meva mare encara que contanme som 4 germans. Es el primer cop que faig 4t d'Eso encara que l'any passat em vas tindre com alumna a la revista de l'institut dorant un trimestre.

    Port-ho tres anys en aquest institut, el meu primer any va ser al IES Gal·la Placidia pero vaig tindre que marxar ja que van tancar les seves portes com institut.

    Aquest any penso que em sera dur, sobretot per les materias alternatives que e escollit, la més complicada es Física i Química que a dures penes la vaig aprovar l'any passat a recuperacións. Informatica tampoc s'hem presenta gens facil, pero be crec que amb una mica d'esforç puc aprobarles totes. Suposu que et preguntaras perque he escollit unes materies complicades per a mi, be dons perque necesito ferles per el baxitller que vull fer l'any que be, cientific tecnologic ja que vull ser programadora; per relaxar-me i no portar tan estres utilitzo de hobbie el ball, des dels 7 anys faig la llàstima va ser l'any passat quan per una lesió de genoll no vaig poder fer-ne. Aquest any dur amb ball!

    Perfecte! Ara que ja em coneixes una mica millor, em despedeixo de tu. Ens veiem proximament a les classes de catala

    Cordialment,
    Rosa

    ResponElimina
  15. Darius Macrea 4t A

    Senyor professor,

    Sòc Darius Macrea, el teu alumne de 4t A i t'escric aquesta carta per a que em conegues millor. La meua família és de nacionalitat romanesa, però portem a Espanya huit anys. Fins dos messos darrere, vivíem a Ontinyent (València) on he estudiat des de 2n de primària fins a 3r d'ESO, en el col·legi "La Milagrosa". Fins ara, l'assignatura que més m'ha agradat és la de Socials, perque m'agrada la geografía, i educació física, perque m'agrada fer qualsevol tipus de deport en general. Em pareix complicat donar l'assigantura de matemàtiques en català, perque jo la done en castellà des de sempre. Penso que m'acostumbraré molt promte i no hi haurà ningún problema. M'agrada moltíssim el fútbol, en general m'agrada fer deport. Quan acabe l'ESO pense fer un batxillerat, però no sé de quin tipus, encara no tinc les idees clares.
    Espere que amb aquesta carta hages pogut conèixerm millor ja que vaig a ser el seu alumne durant almenys un any.

    Atentament: Darius Macrea, Barcelona 17/09/2012

    ResponElimina
  16. Andrea Milán, 4t C.


    Hola Joan,
    Soc la Andrea del Mar, aquesta carta te la escric per que sàpigues una mica mes sobre mi, ja que durant els últims anys no ens hem tornat a veure en classe, tot i això no m'han passat gaire coses importants.
    Vaig començar els meus estudis en Colòmbia, en un colegi de monges, després, vaig venir cap aquí i vaig començar a estudiar a l'escola parc del Guinardó, al venir aqui vaig haver de repetir 4t de primaria, ja que no en tenia ni idea del català, però ràpidament vaig aprendre'l. Despres vaig començar l'ESO, aixó ja era un altre món. Ara, quest any l'acabo, va ser una etapa mol feliç de la meva vida, ja que aquí he conegut gent meravellosa, de diferents llocs del món, i m'ho he passat genial a les classes. El proper any començaré a fer el batxillerat social, ja que vull fer psicologia, tot i això aquesta no es la meva única opció ja que tinc el meu plan B, que seria estudiar sociologia, que també es una carrera que m'agrada moltíssim, encara que no m'agradaria fer-la servir.

    Una abraçada.

    Atentament,
    Andrea del Mar Milán Rodríguez


    Pd: no se si ho sabs pero l'any passat vaig participar en el concurs de literatura, concretament en les areas de llengua anglesa i llengua castellana, vaig guanyar el de ángles, i el de castellà va ser un accèssit, aquest any espero continuar amb el llegat.

    ResponElimina
  17. Miquel Martorell Crespo 4t ESO C

    Joan,
    Sóc Miquel Martorell Crespo un dels teus alumnes de 4t C, t’escric aquesta carta perquè em pugis conèixer millor.

    He nascut el 6 d’octubre del 1997 a la ciutat de Barcelona, la primària la vaig fer a l’escola Tresfonts que es una escola petita però centenària on ensenyaven molt be i ara estic acabant la ESO en el Príncep de Girona sense repetir cap curs. Durant aquests anys he fet diverses activitats esportives des de natació, futbol, basquet, arts marcials, etc...
    En la meva família som quatre, el meu pare que es funcionari, la meva mare que es administrativa i la meva germana que a acabat el batxillerat en aquest institut i ha comença una carrera de pedagogía.
    Les meves aficions son sortir amb els amics amb bicicleta per el bosc o anar a una zona per fer acrobàcies, tocar el piano i fer altres activitats esportives.
    Quan acabi la ESO tinc pensat fer el batxillerat científic per fer una carrera de enginyer o algun altre carrera semblant.

    Espero que et serveixi aquesta carta per coneixem un mica millor.
    Fins aviat

    Atentament: Miquel Martorell Crespo.

    ResponElimina
  18. Hola joan,
    Soc el Marc García un alumne de la classe de 4tA on tu hi fas català.
    Visc amb la meva mare el meu pare i la meva germana, que té tres anys menys que jo.
    He cursat els tres primers cursos de l`ESO al institut Francisco de Goya on vaig repetir 3r d'ESO i aquest any faig 4t per primer cop.
    Les meves assignatures preferides són socials i plàstica. Una de les meves aficions i la qual mi dedico més es el rugby, un esport en el qual porto jugant-hi 1 any i mig. El meu club és el QER que te el seu camp a la Taxonera. La meva intenció quan acabi l'ESO es estudiar un batxillerat artístic.
    Espero que amb aquesta carta em coneixis millor
    Atentament, Marc

    ResponElimina
  19. Marta Botía Gómez 4t d'ESO C


    Hola Joan,
    Sóc la Marta, i t’escric aquesta carta per presentar-me i perquè hem coneguis una mica millor.
    Tinc 14 anys i vaig néixer a Barcelona. Visc a prop del meu institut amb els meus pares i la meva germana bessona, la Cristina. De petita, vaig començar a l’escola CEIP Jovellanos, allà vaig estudiar fins a 6è de primària. Ara estudio 4t d’ESO al grup C de l’Institut Príncep de Girona, on he fet tots els cursos anteriors. No he repetit cap curs per això sóc una de les més petites de la classe.
    Aquest curs, he agafat com a matèries especifiques, llatí, francès i informàtica. Quan acabi l’ESO faré el batxillerat social, i després una carrera de dret, d’administració d’empreses o d’alguna cosa relacionada.
    M’alegra haver parlat amb tu i espero que ens veiem aviat a classe.
    Atentament, Marta Botía Gómez

    ResponElimina
  20. Antonella Ravenna 4t d'eso

    Joan,
    Sóc l’Antonella de 4t d’eso i vull aprofitar aquesta carta per explicar-te una mica sobre mi.
    Jo vaig néixer a l’Uruguay però he viscut quasi tota la meva vida a Barcelona, i en desembre faran 10 anys.
    Visc a Catelldefells fa sis mesos amb els meus pares i la meva germana Laia que estudia a l’escola Jovellanos, on vaig estudiar jo des de 2n fins a 6è, després vaig venir a l’institut Princep de Girona on estic fent 4t d’eso. En un futur m’agradaria estudiar turisme, però tot depèn de com hem vagi el Batxillerat, de moment m’estic concentrant en aquest nou curs.
    Espero que aquest any sigui bastant bo, una abraçada.

    Att: Antonella Ravenna

    ResponElimina
  21. Joan,
    Em dic Mònica Sánchez i tinc 16 anys, Sóc de Barcelona com la meva família, tinc una germana que té 18 anys amb la qual visc juntament amb els meus pares.
    La primaria la vaig fer al CEIP TresFonts, situat a Rambla Volart. I ara curso 4t de l'ESO a l'institut Príncep de Girona, en el que porto des de 1r i he repetit 3r.
    Les meves majors aficions, són el bàsquet, la música, la fotografía i la pesca. I quan acabi l'ESO, m'agradaria seguir aquí per poder fer el Batxillerat científic ja que vull estudiar criminologia.

    Atentament,
    Mònica Sánchez.

    ResponElimina
  22. Joan,

    T’escric per que sàpigues més de mi.
    El meu nom complet és Emma-Daphne Cervantes Timmerman. Des de petita m’han dit Emma, però personalment m’agrada molt més Daphne, és diferent i original. Vaig néixer i visc a Barcelona, però la meva mare és holandesa, i d’alguna manera em sento holandesa. El meu pare va néixer a França, però la família de part d’ell és de Murcia. Tinc una germana de 19 anys, que està estudiant arqueologia. Actualment estudio a l’IES Príncep de Girona, faig 4t i afortunadament no he repetit. L'any que ve faré el batxillerat tecnológic. Vaig estudiar tota la primària al CEIP Jovellanos, una escola molt a prop d’aquest institut. En el meu temps lliure m’agrada fer esport, especialment natació. També m’agrada molt el teatre, el fet de pujar-me en un escenari davant de tothom i posar-me dintre d’un personatge que m’agradi, m’encanta, és una sensació de alliberació. També tots els dissabtes i alguns caps de setmana sencers vaig a un cau, he fet molts bons amics, els quals se que mai perdré. Per un altre banda també m’agrada sortir amb els amics a concerts de barri o simplement sortir al carrer i petar la xerrada. Però sincerament el que més m’agrada amb diferencia, és estar amb en David, en cara que no sigui cap activitat en especial. De gran m’agradaria viure als Estats Units, concretament a Texas, en una granja amb animals, aïllada de la ciutat i amb poca gent, i treballar d’hostessa d’avió.
    Fins aquí la meva vida, això crec que és tot lo important.

    Atentament,

    Emma-Daphne Cervantes Timmerman

    ResponElimina
  23. Eva Bona Martínez 4tC

    Joan,

    Sóc l'Eva, segurament em recordes perquè em vas tenir d'alumne a 1r d'ESO, però si aquest no és el cas, t'explicaré més detalladament quí sóc.

    He nascut aquí, a Barcelona, porto tota la meva vida vivint aquí, amb la meva numerosa familia; el meu pare, la meva mare, els tres germans i les dues germanes. Des de els tres anys fins als dotze vaig estudiar al col.legi Mas Casanovas i als tretze vaig començar l'institut. Actualment estic a 4t d'ESO, el curs va aliniat amb la meva edat ja que no he repetit mai. Tinc un germà a 2n Batxillerat, esta fent la modalitat de batxillerat social, que és segurament la que triare jo.

    Tinc moltes metes en la meva vida, una d'elles es ser actriu, i aquí a l'institut Princep de Girona estic fent teatre i ball ja que m'agrada bastant tot lo relacionat amb lo artistic.

    ResponElimina
  24. Joan Fontdeglòria,
    Sóc el teu alumne de l’IES Princep de Girona de 4t ESO C, Víctor Estrella. Vaig cursar 1r i 2n d’ESO al col•legi Claret i 3r i 4t al IES Princep de Girona. Sóc un repetidor de 4t ESO i ja em vas tenir l’any passat. La meva escolarització actual no es sap molt bé ja que potser me’n vaig del centre. Les meves aficions són jugar a hoquei sobre patins i veure el partits del FC Barcelona però la meva afició sobre totes és dormir i cuinar. Jo penso que el millor que puc fer al finalitzar l’ESO es anar a fer un mòdul d’infantil ja que fa 3 anys que tracto amb nens als entrenaments d’hoquei 1 any a la Salle Bonanova i 2 anys al Claret.
    Espero rebre notícies teves ben aviat
    Atentament

    Víctor Estrella Cardona Barcelona, 17 de setembre de 2012

    ResponElimina
  25. Fiona Aranda 4tA

    Joan,

    Et faig aquest escrit que ens has demanat per presentar-me.
    El meu nom és Fiona Aranda, tinc 15 anys i vaig néixer a Barcelona el 2 de juny.
    Estic estudiant a l’institut IES Princep de Girona i aquest any és el quart curs que faig aquí, ja que no he repetit ningun.
    Vaig estudiar la primària a l’escola CEIP Jovellanos juntament amb la Cristina, la Carlota, el David, la Emma i el Oti.
    M’agradaria estudiar el Batxillerat científic, per poder fer la carrera de Veterinaria, que des de ben petita m’ha entusiasmat.
    Les meves aficions són el bàsquet, que ja porto molt anys jugant, el cau, la fotografia, anar a la muntanya i viatjar.
    Els meus grans somnis són viatjar a l’Índia per poder-hi viure uns mesos per tenir noves experiències i conèixer una nova cultura a primera mà i tenir un cavall, és un animal que sempre m’han fascinat.

    Salutacions cordials,
    Fiona.

    ResponElimina
  26. Natàlia Garcia 4tB


    Joan,
    T’envio aquest correu per tal que em puguis conèixer una mica millor. Em dic Natàlia i actualment estic cursant 4t d’ESO en el grup B. Vaig néixer a Barcelona el 28 de Juliol de 1997. Tinc una germana més gran que jo, i visc amb ella i els meus pares. Porto a l’INS Príncep de Girona des de 1r d’ESO. Fins ara no he repetit cap curs i espero continuar així. Des de que vaig arribar al centre formo part del grup de teatre de l’institut i aquest any m’he tornat a apuntar. També vaig tots els caps de setmana a un esplai a fer activitats a l’aire lliure. Quan acabi l’ESO vull fer el batxillerat i després fer la carrera de periodisme.

    Barcelona 17 de Setembre de 2012

    ResponElimina
  27. Luana Palacios, 4t A

    Joan,
    T’escric aquesta carta amb el fi de que em coneguis.

    Vaig néixer el 7 de febrer a una ciutat d’Argentina anomenada San Juan.
    Als 7 anys vaig viatjar amb ma mare fins Espanya, per tal de millorar l’estil de vida i també perquè mons tiets i mon pare ja vivien aquí des de feia un par d’anys.
    La primera escola on vaig anar es deia Parc del Guinardó, allà vaig estar des de 2n fins 6è. A aquest col·legi vaig conèixer al que, avui en dia, és el meu millor amic.
    Quan vaig passar a secundària, no m’agradava gens la idea d’haver de fer nous amics, però encara que al principi va ser una mica difícil, va valdre la pena perquè vaig conèixer a tots els amics que tinc ara.
    En el meu temps llibre, el que més m’agrada fer és dibuixar, ja que m’ajuda a relaxar-me i és molt entretingut, i la fotografia, per això, faré un batxillerat artístic, però encara he de pensar en què especialitzar-me.

    Atentament, Luana.

    ResponElimina
  28. Aroa Mangas Segura 4C



    Hola Joan,
    Sóc la teva alumne Aroa,vaig a 4rt d’E.S.O a la clase C. T’escric aquesta carta per que em coneguis una mica més. Aquest any he decidit inscriurem en el Princep de Girona ja que el tinc molt més aprop de casa amb comparació dels altres colegis. Vaig estudiar en el colegi Sant Marc de Sarria fins a 3r d’E.S.O. Després vaig voler cambiarme a un colegi que estigues pel barri, vaig fer les solicituds i em van asignar al Pere Bosh i Gimpere vaig fer 3r allà i aquest curs per fí m’han donat un colegi a prop de casa.
    Sóc una persona tranquila,però amb un carácter fort, sóc timida quan no conec massa a la gent, en canvi quan agafo confiança, sóc extrovertida i alegre. M’agrada molt xerrar,riure i pasar-m’ho bé amb els amics i familia. Les meves aficions són ballar, riure com una boja ,escoltar música i analitzar les lletres, tot hi que sembli estrany com afició, la millor per mi és menjar .
    En un futur m’agradaria tenir el meu propi negoci, espero conseguir-ho, i a més vull estudiar per poder ser profesora de caracterització.
    En fí! Ja saps una miqueta de mi! Espero que et vagi tot molt bé i ens veiem aviat !
    Atentament la teva alumne Aroa.

    ResponElimina
  29. Joan,
    Sóc el teu alumne de clase de català Brayan guerrero vidal de 4rt C de l'institut Ies Princep Girona.
    Si estás llegint la meva carta avui dia 18/9/2012 no estic a la teva classe per que estic fent-me una placa per al dentista.
    Visc al barri de gracia amb la meva mare, les meves 2 germanes i la filla de la meva germana gran. He estudiar a l'ies príncep Girona des de 1r d'Eso.
    És el primer cop que faig 4rt d'Eso. Vaig estudiar al colegi Marillac des de p-3 fins a 6 de primaria.
    M'agrada jugar a futbol, d'activitat extraecolar faig thai-boxing que es una mescla de kick-boxing i muay thai.
    Quan acabi 4rt d'Eso faré batxillerat, no tinc clar quin vull encara.
    Espero que vagi tot be aquest any

    ResponElimina
  30. Hola Joan,

    Sóc la teva alumna Andrea Fernàndez de 4t d' ESO C, i com que ens has dit que ens volies conèixer vaig a presentar-me. També informar-te que m'ha sorprès que ens donis català aquest curs, ja que des de 1r d'ESO Q no ens has tornat ha donar classe. La primària la vaig fer tota en el CEIP Jovellanos, després de l'ESO faré el batxillerat social, tinc pensat estudiar psicologia o acabar en serveis socials. Al meu temps lliure m'agrada la natació, així desconnecto de tot el que m'envolta i de les classes. Aquest any tinc una mentalitat completament diferent a la dels anys anteriors, i espero aconseguir tot el que hem proposo, la primera: aprovar francès, perquè no m'he pogut canviar i em serà difícil, de totes maneres hem conformo amb un cinc. Ens veiem a la següent classe de català, un salut!

    ResponElimina
  31. Nazar Yaremko 4tB

    Senyor Joan,
    Tinc setze anys i estic estudiant a l’Institut Princep de Girona. Ara estic fent 4rt d’ESO i estic al grup B. Estudio en aquest institut des de el 1 de la ESO, però he repetit 2n i 3r i per això ara m’esforçaré més.
    Sóc ucraïnès, però ara visc amb el meu pare, la meva mare i amb el meu germà petit, que té quinze anys. De petit vaig estudiar a Ucraïna fins a sisè i desprès em vaig venir a Espanya, però aquí tot es diferent, ja que en Ucraïna tenim fins a 11 cursos i aquí només fins a sisè i desprès ve l’ESO i el BATXILLERAT.
    M’agrada molt el meu institut, és molt gran i hi tinc molts amics. Les assignatures que més m’agraden són plàstica, tecnologia, informàtica, educació física, una mica català i castellà, però la que més m’agrada és matemàtiques, perquè se’m dona molt bé.
    L’horari d’aquest any m’agrada més que el de l’any passat, perquè no hi classes per la tarda i així tenim més temps lliure o per estudiar. Quan acabi l’ESO aniré a fer un Grau Mitja per ser un electricista en el futur i més tard al Grau Superior.
    Cada dissabte vaig a un col•legi ucraïnès que hi ha aquí a Barcelona, així que també aniré a la Universitat Ucraïnesa de Madrid, ja que acabaré tots els cursos i hi podré anar.

    Atentament, Nazar.

    ResponElimina
  32. Hola Joan,
    Soc la teva alumne Marina Mamysheva de 4t C.
    Bueno, els primers dos cursos de ESO, estaba a Russia. En 14 anys, quan vaig arribar a Barcelona, vaig anar a 3r d´ESO. Era una escola en Villapisina, es diu “Amor de Deu”. Es un institut molt bon i molt gran. A causa del baix nivell dels idiomes espanyol i català, vaig tenir de repetir el curs. Com la meva família es va mudar a un altre apartament, vam decidir canviar d'escola. Però hi havian problemes amb els meus documents sense cuals no podia matricularme al institut. La seva recuperació va trigar un any… Aixi, falte un any en escola. Quan tots els problemes s'han resolt, en 16 anys, me matricule a l´institut “Princep de Girona” a 3r d´ESO.
    Despres de 3r ESO, vaig pasar a 4t, però la meva actitud en els estudis no era greu, i el resultat, repito aquet curs.
    Tinc un munt d'aficions! Sobretot m'agrada brodar, patinar al gel i llegir. En ultims 10 dias, llegi 5 llibres. Pero els ultim 2 dias no llegeixu res, perque han comensat els estudis, em sento una gana per llegar algún llibre! També en les meves aficions són: grabar els videos, montatje, natació, col • leccionar llibres, aprendre llengues i etc.
    Bueno, tinc dues opcions sobre que faig despres de l´ESO. Primera es: vaig fer Baxillerat. Segon: anar a estudiar cinematografia en una escola del cine durant tres anys. Encara no he decidit perquè vull anar a la universitat per estudiar direccio, y despres de aquesta escola no podre fer-ho…
    Salutacions cordials.´
    Marina M.

    ResponElimina
  33. Joan,

    T'escric aquesta carta per presentar-me, tal i com ens has demanat.
    Em dic Carlota Martínez Álvarez, tinc 15 anys i estudio 4t d'ESO a l'institut Príncep de Girona. Porto al centre des de 1r d'ESO i no he repetit cap curs.
    La primaria la vaig fer al Jovellanos, tot i que vaig viure a Burgos dos anys (P-4 i P-5) pel treball del meu pare.
    A casa visc amb el meu germà Rodrigo, la meva mare, el meu pare i la meva àvia, que viu amb nosaltres des de fa uns anys.
    Les meves aficions són anar al cau, passar temps amb els amics i, tot i que actualment no practico cap esport, m'agrada fer exercici.
    Quan acabi l'ESO faré Batxillerat, cosa que em dona bastant respecte! I quan el finalitzi em dedicaré a estudiar psicologia.
    M'agradaria acabar treballant a un hospital ajudant als malalts i a les seves famílies, no em veig pas en una consulta!!
    Però això serà més endavant, jo sóc de les que penso que s'ha de gaudir del present i no amoïnar-se pel futur.

    Atentament: Carlota Martínez Álvarez 4t A

    ResponElimina
  34. Rehman Muhammad Khan,4t C d'Eso


    Joan,

    Soc el teu alumne de català de 4t d'eso, el Rehman de l'institut L'Institut Príncep de Girona, he cursat des-de 1r d'eso fins ara, L'única vegada que et vaig tindrà com a professor va ser l'any passar a 3r d'eso a la optativa "la revista".
    Som dos germans al centre, l'altre va a 2n de batxillerat.
    Fins ara no he repetit cap curs,m'agrada jugar a futbol, i les assignatures que mes m'agrada s'on, Socials, Matemàtiques.
    Quan acabi l'eso faré batxillerat científic i després aniré a l'universitat.

    Un cordial salud

    ResponElimina
  35. Angel Flores 4t C

    Benvolgut Joan,
    Sóc l'Angel, el teu alumne de 4t d'Eso em dirigeixo a tu per
    presentarme millor i per a que sápigues més sobre mi.
    Vaig estudiar en el centre Ceip Mas Casanovas
    on vaig cursar 6é de primària, els tres cursos seguents
    de l'Eso en aquest institut sense repetir cap curs així
    que és la primera vegada que faig 4t.
    Déspres de passar aquest curs pensó fer batxillerat, crec que
    faré l'artistic, ja que m'agrada el disseny i cosas d'aquestes
    i espero treballar del que m'agrada i així guanyar-me la vida
    fent una cosa que m'agradi i que no m' avorreixi mai.
    Doncs aixó es tot ens veïem aviat. Adeú

    ResponElimina
  36. Joan,
    Sóc el Guillem Gallardo,tinc 15 anys i he nascut a Barceona. Ara mateix estic fent 4t d'ESO en el grup A,al institut IES Príncep de Girona.A casa meva visc amb el meu pare, la meva mare, la meva germana, i el meu germà que va a classe amb mi. Porto desde 1r d'ESO al mateix centre, sense repetir ningún curs. La primària la vaig estudiar al CEIP Sagrada Família.
    Aquest any de matèries específicas me escollit plàstica,tecnologia i informàtica perquè són les que m'agraden més, però per ara no se de que voldré treballar en un futur

    ResponElimina
  37. Mª del Mar Gutiérrez 4tB

    Joan,

    T’escric per explicar-te algunes coses de la meva vida que considero interessants per a que ens coneguem.
    El meu nom és Mª del Mar Gutiérrez, tinc 15 anys i aquest curs estic fent 4t d’ESO per primera vegada, al grup B, i per tant, estic una mica nerviosa per veure com anirà tot.
    He estudiat tots els cursos de l’ESO en aquest institut però, és el primer cop que et tinc de professor.
    Sóc filla única i visc amb els meus pares. Tinc dos cosins que també estudien en aquest centre.
    He fet primària a l’escola Jovellanos amb algunes de les meves companyes, com ara la Lucia. Sempre m’han agradat les ciències, sobretot les matemàtiques. De petita m’agradava fer experiments a casa. El que menys m’agrada és l’Educació física.
    En un futur m’agradaria fer medicina, per a poder ajudar a la gent que ho necessita.
    En el meu temps lliure m’agrada tocar el violí, nedar, llegir llibres japonesos, escoltar música i veure sèries de televisió.

    Atentament,

    Mª del Mar Gutiérrez
    Barcelona, 18 de Setembre de 2012

    ResponElimina
  38. Benvolgut Joan,
    sóc l’Enrique, t’escric aquesta carta per presentar-me, faig 4 d’ ESO a l’ institut Princep de Girona, des de primer de la ESO fins a quart de la ESO he estudiat al mateix institut, només he repetit una vegada quan feia segon d’ ESO.

    Tinc una única germana que es més gran que jo i es diu Maria i te 18 anys, la meva germana va estudiar també al Princep de Girona, va terminar el curs passat 2 de batxillerat, des de petita que estudiava al Princep.
    M’agrada molt jugar a futbol, també veure el partits a la televisió, tant sigui de primera divisió com de segona, ara mateix jugo a l’equip de futbol de l’ institut per fer algun esport, però en general m’agraden tots els esports el basket, el tenis, el pàdel, el esquaix, el voleibol, etc...

    El meu principal objectiu es treure’m el títol de la ESO per desprès, o be estudiar batxillerat o alguna F.P. tindre que rumiar-ho.

    Atentament,

    Enrique Sanromà Martin.

    ResponElimina
  39. José Luis Bueso, 4t B


    Joan,

    T’envio aquest correu per tal que puguis conèixer-me una mica millor, encara que ja em coneguis d’altres anys.
    El meu nom és José Luis Bueso i vaig néixer el dia 6 de maig de 1997 a Barcelona. Actualment estic cursant 4t d’ESO B a l’institut Príncep de Girona, on faig l’ESO des de 1r. La primària la vaig fer al CEIP Jovellanos, el col•legi que es troba al costat de l’institut. Mai he repetit cap curs n’hi he suspès cap assignatura.
    A casa meva es parla castellà, ja que la meva mare és cordovesa i el meu pare, encara que és nascut aquí, té les seves arrels a Extremadura.
    Això fa que, tot i que em podria comunicar en català, m’és més fàcil parlar en castellà, que és la llengua que utilitzo habitualment.
    Com a aficions tinc la música, que m’agrada escoltar-la i informar-me sobre ella, el bàsquet i la natació, que m’agrada veure’ls per la televisió i no m’importaria practicar-los.
    Quan acabi l’ESO m’agradaria fer el batxillerat científic i, després, fer alguna carrera universitària relacionada amb la salut com la de medicina.
    Ara que ja em coneixes una mica millor, espero que vagi bé aquest any i m’acomiado de tu.


    Atentament,
    José Luis Bueso

    ResponElimina
  40. Joan, vaig fer un petit resum de com sóc em dic jensy Johana creu lopez i sóc colombiana. vaig a complir tres anys que visc a Barcelona. He estudiat la primària en el meu país a les escoles liceu modern, liceu bilingüe i ana jesus romaní. i visc amb la meva àvia i els meus dos oncles. l'eso l'he estudiat des de tercer i he repetit quart al Príncep de Girona l'any passat em va costar una mica perquè algunes assignatures tenien més dificulta de la qual em pensava i aquest curs m'estic esforçant més perquè de treure el títol d'eso. m'agradaria fer un curs quan acabi 4t d'eso

    ResponElimina
  41. Lucia Gasión, 4tB


    Joan,

    T’escric aquest text, tal i com ens vas dir, per que em puguis conèixer una mica millor. Sóc la Lucia Gasión, una alumna de 4t d’ESO de l’IES Príncep de Girona. A casa, visc amb el meu germà petit, el meu pare i la meva mare.
    La primària la vaig fer a l’escola CEIP Jovellanos. La secundària la porto estudiant en aquest centre des de 1r d’ESO i no he repetit mai curs.
    Tinc moltes aficions però entre elles destaca la lectura: m’encanta llegir novel·les, sobretot trilogies. També m’agrada fer esport, dibuixar i sortir amb els amics.
    Un cop hagi acabat l’ESO, faré el batxillerat, i després ja veurem quina carrera decideixo estudiar; dubto entre vàries.

    Atentament, Lucia.
    Barcelona, 18 de Septembre.

    ResponElimina
  42. Hola Joan
    Jo es tic estudiant a l’I.E.S Princep de Girona a 4t B i en queda poc per finalitzar l’ESO.
    La meva família l’agrada molt practica esport , aquet tres cursos de l’ESO l’ he fet en aquet
    Institut.
    Acabo de passar a 4t de l’ESO i estic intentant esforçar-me per no repetir , vui estudiar mes l’anglès perquè en primària en costava molt per això vui dominar aquet idioma , i acabar el batxillerat .
    De aficions tinc moltes , però m’agrada mes el bàsquet i fer kick boxing ,quan hagi acabat de l’ESO faré una carrera per ser dissenyador gràfic .
    Atentament: Sergio Mendoza

    ResponElimina
  43. Renzo Blas 4t d'ESO B


    Hola Joan FontdeGloria,

    Sóc el Renzo Blas, estic estudiant al Institut Príncep de Girona, actualment tinc setze anys, he estudiat 2n,3r i ara 4t d'ESO. He començat a estudiar al Príncep des de els dotze anys quan hi havia vingut des de Perú, on havia estudiat des de molt petit. Vaig venir a Barcelona per motius familiars, però, al principi no m'em vaig acostumar i volia tornar, pero poc a poc em vaig acostumar i em vaig quedar a Barcelona.
    M'agrada molt el fútbol sala i he jugat a alguns equips, tambè m'agrada el Futbol 11. Són activitats extraescolars que em van posar el meu pare.
    Aquest any quan acabe el 4t, penso fer Batxillerat de Lletras, on estudiare i m'aplicare a Economía i Empresa. Quan finalitze em penso marxar a Anglaterra, Italià o Suïsa, per guanyar més diners. La meva finalitat es aprendre tot el que pugui i ajudar als meus pares i també tenir les meves coses fetes.

    Espero que li hagi agradat la meva descripció de les meves idees personals i el que penso fer.
    Gràcies per la seva atenció.

    ResponElimina
  44. Hola Joan,

    Sóc la Raquel Martínez de 4t B, et vaig tindre de profe a 1r, i l’any passat en revista, i t’escric aquesta carta perquè em puguis conèixer millor i perquè las demanat de deures.
    Sóc de Barcelona, tinc 14 anys i compleixo els 15 el 5 de Desembre i no he repetit ningun curs per això sóc la més petita de la classe. Tinc un germà petit de 7 anys que fa 3r de Primària en el CEIP Mas Casanovas, on vaig estudiar jo de P-3 fins a 6è, com bé t’he dit abans no he repetit ningun curs, encara que l’any passat vaig tindre problemes a casa i em vaig desconcentrar bastant del estudis, però al 3r trimestre quan l’Alberto, el meu tutor de l’any passat, va posar en les notes que tenia moltes possibilitats de repetir curs, em vaig espantar i vaig recuperar totes les mataries sospeses que tenia, i he passat a 4t sense cap mataria pendent.
    Canviant una mica de tema, desprès de 4t probablement aniré a batxillerat, encara que no se lo que vull fer en el futur, però m’agrada molt dibuixar i m’encantaria ser tatuadora encara que m’agradaria estudiar i fer una carrera en condicions.

    Att: Raquel Martínez!

    ResponElimina
  45. Laura Tarragó Durán 4tB

    Hola Joan!

    T'escric aquesta carta perque em coneguis una mica millor, ja que seràs el meu professor de Català i el meu tutor durant tot el curs.

    Em dic Laura Tarragó Durán i vaig néixer el 3 d'Abril de 1997, ara estic fent 4t d'ESO B al Princep de Girona,porto en aquest institut desde 1r i mai he repetit cap curs.
    Quant era petita, vaig estar desde P3 fins a 6é al col·legi Mas Casanovas, tinc molt bons records, hem va fer pena marxar d'allà perque molts dels meus amics es van anar cap un altre institut.
    A casa som cinc, la meva mare, els meus germans i la meva germana. Jo sóc la mes petita de tots.
    Una de les meves aficions es anar a la platja amb els amics, anar al cinema i cantar.
    De gran m'agradaria ser veterinaria perquè m'encanten els animals i com a hobby m'agradaria ser DJ i punxar en alguna discoteca famosa d'Ibiza.
    Les meves materies preferides son la biologia i les llengues.

    Salutacions.

    ResponElimina
  46. Mªrosa Riaza Lopez 4t K

    Joan,
    Sóc la MªRosa Riaza, tinc 17 anys i sóc de barcelona.
    La primaria la vaig estudiar a l'escola CEIP la sedeta on per motius de salut vaig repetir 4t de primaria.
    Visc amb els meus pares, la meva àvia i els meus dos germans.
    Desde 1r de la ESO he estudiat al princep de girona, vaig repetir 2n per no esforsar-me gaire.
    La assignatura que menys magrada son les matemàtiques, aixó, és perqué no les entenc.
    En les meves estones lliures les dedico a la dança ja, que es el que em vull dedicar algún dia.
    Un cop acabi la ESO tinc pensat fer baxilletar artístic en la branca de arts esceniques, perqué magradaria arrivar a ser ballarina o actriu en un futur proxim.

    Ens veïem a clase de català. Adeú.

    ResponElimina
  47. Irene Duaigües Carro 4t B

    Hola Joan,

    Sóc la Irene, alumne de 4t B de l'IES Príncep de Girona. Ens coneixem d'abans (ja que vaig fer l'optativa Revista), però ara em presentaré millor.
    Començaré per la meva família; sóc la mitjana i única noia de 3 germans. Una peculiaritat nostre es que sempre diem de sortir a algun lloc però sempre sempre sempre (no hi ha dia que no falli) s'ens fa tard.
    Des de petita vaig estudiar a l'escola Mas Casanovas, una escola amb molta historia ja que va ser primer de tot una pretencio de castell feudal. Seguidament un hotel de luxe, els vestidors del Futbol Club Barcelona, una escola anomenada Pau Iglesias, una caserna de la Guàrdia Civil, i finalment l'escola que coneixem ara, el Mas Casanovas.
    Ara, com he dit abans, estudio al Príncep de Girona des de 1r d'ESO. Em sento molt còmode aquí i m'agraden molt les festes om el nadal, el carnaval, o les gimcanes de halloween. Un exemple seria l'esquiada de l'any passat, va ser increïble!!
    M'agrada molt jugar a basquet i a futbol. Abans jugava al BQ Martinenc però per motius de físic (varies lesions) ho vaig tindre que deixar.
    Quant acabi el batxillerat encara no tinc molt clar el camí que hauria de seguir però el que si tinc clar es la meva professió: arqueòloga. Des de petita hem vaig aficionar a fer troballes per el terra com monedes, clips, arracades, alguns fòssils, etc.

    ResponElimina
  48. Joan,
    A continuació t'escriuré una presentació sobre mi.
    Jo hem dic Pol Benedet i visc a Barcelona però els meus pares són de la franja de ponent, de Altorrico i Alcampell. A la meva família som 4 membres; els meus pares, el meu germà i jo.
    La primaria la vaig fer a l'escola Josep Mª Jujol i la secundaria en dos instituts diferents, el Secretari coloma ( de 1r a 3r ) i al Príncep de Girona ( 4t ). Mai e repetit cap curs. Ara acabo de començar 4t d'ESO i encara no tinc cap aspecte rellevant per explicar-te. En la meva escolarització vaig practicar 2 esports, el basquet i el futbol (a primaria). A secundaria vaig seguir jugant a futbol fins a 3r d'ESO. Les meves aficions són: el futbol i el graffiti. Quan hagi acabat la ESO segurament faré batxillerat però encara no tinc decidit quin...

    ResponElimina
  49. Karen López 4tB

    Joan,
    Sóc la Karen de 4tB, t'escric aquesta carta perque em coneixis una mica mes. Tinc dues germanes i sóc la petita, vaix fer la primaria al col·legi CEIP Jovellanos desde 2n fins a 6é y ara estic començant 4t d'ESO al INS Princep de Girona on he fet els altres tres anys anteriors i no e repetit cap curs. Aquest curs he elegit com a optatives Tecnologia, Fisica i Quimica i Plastica.
    M'agradaria moltisim fer el batxillerat artistic però vull fer arquitectura, llavors faré el tecnologic, sino puc fer arquitectura m'agraddaria fer disseny d'interiors.
    Quan acabi els estudis viatjaré molt, m'agradaria coneixer molts països i altres cultures.
    Atentament:
    Karen López

    ResponElimina
  50. Filip Krchnak 4tB

    Benvolgut, Joan em dic Filip i faig 4t de l'ESO en l'institut Príncep de Girona. Aquest es el segon any que faig en aquest institut. Fa 3 anys que estic a Espanya i vaig fer 3er de l'ESO en l'institut Mendez i Pelayo. Vaig repetir 3er de l'ESO una vegada però ara estic fen per primera vegada 4t. Apart d'estudiar m'agrada molt l'esport; jugo al futbol i pràctic molts esports.
    Soc d'Eslovàquia i tinc una germana de 22 anys que viu allà, té el batxillerat, treballa i que ara vol fer una carrera Universitaria.
    Jo quan acabi l'ESO vull continuar fen estudis (Batxillerat i l'universitat) i m'agradaria seguir jugant al futbol.

    ResponElimina
  51. Hola Joan,

    Hem dic Martí Gallardo, tinc quince anys, i faig 4tA d'ESO al IES Princep Girona desde primer, tinc un germà bessó que va a la mateixa classe que jo, és estrany, perquè desde primer que anem junts.
    Aquest curs, comença dur, però estic disposat a aprovar.
    La primaria la vaig estudiar al Sagrada Família, no hem va agrada gaire i ara hem trobo més agust al Princep Girona.
    M'agrada molt fer skate i aquest estiu m'ho he pasat molt bé patinant per tota Barcelona amb els meus amics, també he començat a tocar la guitarra elèctria, encara que per ara no toco sols extraordinaris, toco amb moltes ganes y passió.
    Quan acabi l'ESO hem posaré a estudiar batxillerat, encara no tinc molt clar quin escollir, aquest curs suposo que hem decidire.

    Cordialment: Martí Gallardo Illera

    ResponElimina
  52. Señor joan,

    Li voldria comunicar avui dia 17/9/12 que Jo, Raimon Menent Sala, astic
    vivin amb el meu pare i el meu germa que baixa molt al poble, porto desde 1r d'ESO fins ara que faig 4tC d'ESO en EL princep de Girona. I encara que no he reptit, aqeust any fara quatre anys que estic vivin amb el meu are ja que els meus pares estan divorciats, vaig estudiar la Primaria en dos centres de 1r a finals de curs de 3c a les Murralles a Mntblanc i de 4t a 6é a la candela a valls.
    m'egraden els esports i les video consoles, una mica les matemáticas i la tecnologia com el ordiandors etc... lo que fare després de la ESO no use ancarre.
    Atentamen: Raimon Menent Sala

    ResponElimina
  53. Hola, Joan
    Em dic Stephanny i t'escric aquest petit text explicant com sóc.
    Fa 5 anys que visc a Barcelona, vaig arribar a Barcelona quant tenia 12 anys i ara Tingo 16 anys.
    A casa vivim la meva mare, els meus febrer 2 tiets i la meva àvia.
    Vaig estudiar 6è de primiaria al col · legi Jovellanos i des 1r ESO Fins 4t d'ESO l'intitut Príncep de Girona, però 2n ESO ho he repetit i ara
    he comensado 4t d'ESO.
    Estic pensant fermentació batxillerat, m'agrada els matemàtiques i vui Escollir administració de'empreses o també disseny

    Att: Stephanny
    4t C
    adeu

    ResponElimina
  54. Hola Juan,
    Em dic Nutsa tinc 15 anys, sóc de Georgia. Porto aquí a Barcelona uns 5 o 6 anys. Tinc dos germans i una germana, visc amb els meus pares. porto estudiant en princep de girona desde 3r d'ESO i ara faig 4t , vaig repetir 1r d'ESO. Espero aprovar totes aquet any. Despres de la Eso vui estudiar administració.

    Adeu. 4tC

    ResponElimina