Crea el teu cal.ligrama o collage


Per començar la tardor de forma literària et proposem que desvetllis la teva part creativa i dissenyis un cal.ligrama, collage o poema visual. 
Per començar, escriu una llista de paraules relacionades amb la tardor ( paisatge, festa de la Castanyada, bolets, fruites de temporada ...)  A continuació dibuixa algun motiu relacionat amb el tema. Si uneixes les paraules tot fent un dibuix, hauràs aconseguit un Cal.ligrama !  Si vols crear un collage de paraules o núvol de paraules de tardor des de l'ordinador entra al web  http://www.wordle.net



I per ambientar-vos una mica aquí teniu un fragment extret d' El diari de Zlata , de Zlata Filipovic

"La tardor va eclipsant l'estiu. A  poc a poc, però amb mà segura, va acolorint la natura amb el seu pinzell. Les fulles s'esgrogueeixen, s'envermelleixen, cauen. Els dies són més curts , fa més fred. La tardor, quina estació més bonica ! De fet, totes les estacions tenen els seus encants. Però a ciutat no me n'adono. Només assaboreixo la natura i la seva bellesa a Crnotina. Allà la natura fa bona olor, m'acarona, em crida per agafar-me en braços. M'he revifat completament en la seva companyia, assaborint tots els seus encants"







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada