Presenta't!

Seguint les pautes de treball que trobaràs a la pàgina 29 del llibre de text, redacta la teva presentació a la llibreta, després pica-la a l'ordinador i dóna-li la forma adequada. A continuació, revisa-la, copia-la i enganxa-la en forma de comentari en aquest mateix article.
A l'apartat de comentaris, on diu "Comenta com a", tria l'opció "Anònim" però no oblidis posar el teu nom i curs al principi de la carta.

Som-hi!



Joan Fontdeglòria

50 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Joan Fontdeglòria,

    Sóc la Laura Pometti, alumne de l' IES Príncep de Girona, del curs de 4t d'ESO – A grup K. A l'octubre faré 17 anys. Voldria fer-te saber una mica més de mi. Com per exemple que visc amb els meus pares i el meu germà. El meu pare es tècnic comercial i té una germana. La meva mare treballa a un supermercat i en total són 8 germans. Jo tinc un germà més gran que jo, farà 25 anys al desembre i es diu Kevin. Durant la ESO, he estudiat a varies escoles, de 1r a 2n d'ESO vaig estudiar a les Dominiques, 3r d'ESO el vaig cursar a l'Escola Mireia, on vaig repetir curs i actualment estudio a l'institut. És el primer cop que faig 4t d'ESO i espero que tot vaigi rodat. Una de les coses més rellevants sobre altres cursos, es que vaig estar des de P3 fins a segon d'ESO a les Dominiques, on allà vaig repetir 4t de Primària. Actualment tinc moltes ganes de treballar i treure tot el potencial per treure endavant el curs i poder obtenir el títol. Les meves aficions són escoltar música, estar amb els amics, sortir de festa, i escoltar als meus amics. Quan acabi l'ESO vull fer un cicle mitjà social i després un de superior per entrar a la Universitat i fer la carrera de psicologia si tot va bé.

    Una salutació cordial.

    Laura Pometti

    ResponElimina
  3. Melanie Del Pino 4tAK

    Hola Joan,


    Sóc la Melanie de 4tA, nascuda a Barcelona el 22 de desembre de 1998. Jo vaig anar al col·legi Tres Fonts des de P3 fins a 6è. Visc amb els meus pares i amb els meus germans, un és més gran que jo, i els altres dos són més petits, sóc l'única filla dona.
    He estudiat tota l'ESO en aquest centre IES Príncep de Girona, no he repetit cap curs, ni en la primària, ni en l'ESO. Però el curs passat vaig estar apunt de repetir.
    Personalment sempre m'ha costat el tema de l'ortografia i el tema de parlar en català, ja que solament parlo el català a l'institut quan toca la matèria.
    Les meves aficions són dibuixar i ballar, també m'agrada molt cantar encara que no se'm doni del tot bé.
    No estic molt segura del que vull treballar, però de moment m'agradaria fer cursos de fotografia per poder ser fotògrafa. També m'agradaria treballar en el tema de la moda, dissenyar el meu propi estil de roba i poder vendre-la.

    Atentament,


    Melanie Del Pino.

    ResponElimina
  4. Randy Arteaga, 4t ESO K

    Hola Joan!
    Em presento, em dic Randy Arteaga, vinc del col·legi Mas Casanovas on vaig fer la Primària. Ara estudio al institut IES Príncep de Girona i estic fen 4t de la ESO.
    Aquesta es la primera vegada que faig 4t, porto cinc anys aquest institut per que vaig repetir 1r de la ESO per vague, però desde que he repetit m'he posat les pilles i ara intento treballar molt.
    Quan acabi la ESO m'agradaria fer un bachillerat
    Tota la meva família es de l'Equador, però desde fa 14 anys que va vindre la meva mare, després de 3 anys va vindre el meu pare i per ultim vem vindre el meu germà i jo.
    Les meves aficions son jugar futbol, nedar, córrer, anar en bicicleta y anar al gimnàs.
    Atentament:
    Randy Arteaga

    ResponElimina
  5. Ronald Guzmán 4t ESO K

    Hola Joan,

    Sóc el teu alumne Ronald. T'escric aquesta carta per presentar-me, però ja em coneixes perquè m'has donat classe a primer i a l'optativa Revista. Faig 4t d'ESO a l'Institut Príncep de Girona, des de primer d'ESO fins a quart de l'ESO he estudiat al mateix centre, les matèries que mes me agradam son la Tecnologia i la Informàtica perquè m'agrada el tema tecnològic i relacionat amb els ordinadors.
    La primària la vaig estudiar al Jovellanos. Vull aprovar 4t, després vull fer un grau mitjà i futurament un grau superior.
    En el meu temps lliure m'agrada anar al gimnàs i sortir amb la meva novia.
    Ara que em coneixes millor, m'acomiado de tu.

    Atentament,
    Ronald Guzmán

    ResponElimina
  6. Hola Joan,

    Aquí et deixo unes dades meves perquè sàpigues mes sobre mi. Sóc en David faig 4t d'ESO, els tres cursos anteriors d'ESO els he estudiat aquí al Príncep De Girona, faig 4t d'ESO per primera vegada, no he repetit cap curs, en la meva escolarització anterior hi havia professors molt amables, i en la meva escolarització actual el que es millor es que en aquest curs tenim les tardes lliures. Les meves aficions són jugar als videojocs i les meves assignatures preferides són el català i el castellà, quan acabi l'ESO voldria fer batxillerat.


    Atentament,


    David Formatger 4t K

    ResponElimina
  7. Hola Joan,

    T'escric aquesta carta per presentar-me. Em dic Brayan Garcia sóc d'Hondures tinc 16 anys estudio a l'institut príncep de Girona. Vaig arribar fa tres anys a segon de l' ESO, per desgracia vaig repetir tercer de l' ESO ara estic a 4rt i espero que tot vagi molt be.

    Les assignatures que mes m'agradem son educació física i català.

    Les meves aficions són jugar futbol, passar temps amb el amics,escoltar musica,jugar al videojocs

    Atentament,

    Brayan García, 4t K

    ResponElimina
  8. Hola Joan,

    No et vaig tenir mai com a professor en aquet institut , ara m’has caigut bé i m’agradaria tenirte com a professor de català en aquet institut.
    Aquet any bull anar bé en les meves classes i no tenir problemes amb ningú
    i espero no tenir cap problema amb tú.

    Atentament,

    Juan Victor Rodríguez, 4t K

    ResponElimina
  9. Hola Joan,

    T’escric aquesta carta per presertar-me. Sóc Manuel Mauricio tinc 16 anys faig 4t ESO vaig repertir 3r de l’ESO, fa 1 any i 8 mesos que estic en Catalunya.

    Visc amb la meva mare i el meu germà, el meu pare viu a Perú. Tinc dos germans que viuen amb ell.

    Les meves aficions son escoltar música, videojocs, tambe m’agrada llegir (una mica)
    Jugar futbol amb els meus amics.

    Atentament,

    Manuel Mauricio, 4t K


    ResponElimina
  10. Tomas Saavedra Otero 4r k

    Hola Joan,

    Vais a 4t D’ESO B encara que sóc d’aquí els meus origens son de Xile .
    Estic en aquest centre desde primer D’ESO. A la primaria estudiava en un col·legi que es deia Dolors Monserdá Santa-Pau que estava a sarria .
    En les hores que no eststic a l’escola faig dos cops a la setmana classes d’arts macials
    Y un cop a la setmana faig reforç de matematiques.
    El que m’agradaria fer despres d’acavar l’ESO es el Batxillerat y la universitat y en un futur m’agradaria anar a treballar a California concretament Los Angeles


    ResponElimina
  11. Benvolgut Joan,

    Sóc en Joel, de 16 anys, nascut el 30 de maig de 1997, sóc un dels teus alumnes de 4t B. Els altres cursos de la ESO els vaig realitzar a l’escola liceu palcam, una escola concertada al carrer rosalia de castro, sóc repetidor de 4t de l’ESO, a primaria, era un noi amb ganes d'estudiar, però ara, a l’ESO no estic tan actiu i menys que tinc epilepsia d’absència.Les meves aficions són el futbol sala, l'handbol i el waterpolo. Al Acabar la ESO me’n vull anar a fer una formació profesional de cicle mitjà d’electrònica i después anar a fer un cicle superior.
    Cordialment,

    Joel Defez Hernàndez.

    ResponElimina
  12. Professor Fontdeglòria,
    T'escric aquesta carta per fer-te saber algunes dades sobre la meva persona a la fi de que així em coneguis més. Vaig néixer l'1 d'octubre del 1998 a Barcelona capital, pel que vaig fer l'educació infantil i primària aquí, a la capital. Al CEIP que vaig assistir va ser el Mas Casanovas, situat a la part alta d'Horta-Guinardó. Les notes que vaig treure van ser bastant bones ja que, la Primària no em va resultar cap dificultat.
    L'ESO pel moment l'he estat femt en el centre on faré aquest curs i pel que fa a les notes, res destacable, han sigut bastant bones.
    Els meus pares estan divorciats pel que em dificulta bastant el tema dels llibres ja que, si em deixo algun llibre o em demanen feines d'un dia a l'altre, hi ha bastants cops que el llibre es troba a l'altra casa i no puc fer res.
    Respecte les meves aficions, no m'agrada excessivament l'esport, però surto a córrer i amb el poc temps que tinc, no em dóna temps a buscar una afició.
    Finalment t'escric que al finalitzar L'ESO aniré a fer el Batxillerat científic.
    Una cordial salutació


    Pablo Pérez 4t B

    ResponElimina
  13. Maria Victoria Torres Neyra 4t B

    Joan,

    El meu nom és Maria, sóc la teva alumna de la classe de català de 4t B. T'escric perquè coneguis més sobre mi. He estudiat l'ESO en aquest mateix centre i la Primària la vaig fer al Perú. Fa uns tres anys i mig que estic a Espanya. La raó perquè vaig venir va ser la mort dels meus pares a causa del càncer i la decisió de la meva tieta de adoptar-me.

    Ara estic vivint amb ella i el meu germà. Ell està estudiant informàtica a la Universitat de Barcelona i la meva tieta treballa d'infermera a un clínica privada que hi ha a prop de casa meva. A l'acabar l'ESO m'agradaria continuar estudiant fins a aconseguir un grau superior.

    Per acabar, espero que aquest curs vagi bé.

    Atentament,

    Maria Victoria Torres Neyra

    ResponElimina
  14. Lifen Zhu 4t B
    Joan,

    Sóc la Lifen Zhu, sóc de l'alumne nova de IES príncep de Girona. En 4t d'ESO en grup B, i ara tinc una amiga de Xina.
    La família són cinc persones: les pares, el germà gran i la germana petita. I les pares hi ha un bar i els germans estan estudiar. Viuen en la Barcelona.
    Aquest curs, he agafat a optatives totes són ciències. Perquè el 3r d'ESO, no aprovar el matemàtiques.
    Amunt són presentar-me.
    Però acabi el 4t d'ESO i anar a l'escola d'idioma.

    Atentament,

    Lifen Zhu

    ResponElimina
  15. Hola Joan,
    Sóc nou a l'institut, i per ara, em caus bé com a tutor. Per cert, vaig al 4t B.
    He nascut a Barcelona però tinc arrels de Rússia. La meva mare també ha nascut a Barcelona, però el meu pare a l'Argentina.
    M'agrada la natació, el patinatge i fer sortides amb el CEC (Centre Excursionista de Catalunya). Faig natació des de uns quants anys, i encara què de petit m'agradés l'estil de braça, ara m'agrada el crol. També em faig tota la piscina de 25 metres bussejant. Vaig al gimnàs Claror i faig els anys al septembre. La música que més m'agrada és l'electrònica, entre els sub estils, el dubstep i el beatbox. Últimament estic aprenent a fer beatbox, es tracta de fer dos sorolls al mateix temps amb la veu i la boca, d'aquesta manera sortiria música si es fa bé.
    Mai he repetit cap curs i visc aquí prop del institut.
    Quan acabi l'ESO penso fer batxillerat i anar a l'Universitat. A la Universitat vull estudiar informàtica. La primària i primer d'ESO ho vaig fer en un poble del Maresme.
    Salutacions,
    Eric Cozodoy F.

    ResponElimina
  16. Benvolgut Joan,
    Espero novament un bon any, ple de bon rotllo i sobretot productiu. Suposo que no farà falta fer especial ímpetu en la meva trajectòria cursada en aquest centre, exepte que no vaig poder arreglar errors comesos durant el curs passat causa de problemes personals, i que a pesar d'aquesta incidència em trobo plenament en condicions, encara que sigui en un aspecte unilateralment anímic, d'arreglar errors passats. També he de remarcar el temps lliure que m'ofereix la situació en la qual em trobo, que em permet començar a profunditzar en el nou temari que estudiaré el curs que ve, fins a treballar en varios projectes tècnics, musicals i polítics que desitjava començar.

    Gerard Cabo Jose

    ResponElimina
  17. Joan,

    T'escric aquesta carta per a presentar-me, com ens has demanat. Em dic Eduard i faig 4t d' ESO B.
    La primària la vaig fer aquí al costat, al CEIP Jovellanos. Quan acabi l' ESO faré el Batxillerat i després tinc pensat anar a la universitat i fer alguna enginyeria. El futbol és el meu esport preferit, però en general, m'agrada practicar tots els esports. També m'agrada molt la música. Sóc un noi molt animat, i sempre estic rient amb els amics; però quan m'he de posar serio, m'hi poso. Em considero un noi madur, i en general sóc tímid, però enseguida agafo confiança i quan no m'he donat compte, ja estic de broma. Em considero bastant sincer, i m'agrada que també ho siguin els demés amb mi. A casa, visc amb la meva mare, la seva parella i el meu germà, el qual també estudia al Príncep. M'agrada molt estar amb els meus amics i sortir on sigui amb ells.

    Espero que aquest curs vagi molt bé!

    Atentament,

    Eduard Peret 4t B

    ResponElimina
  18. Benvolgut professor,

    Em presento, sóc en Jan Castel, un dels teus alumnes de català de 4t B. He cursat tota la meva ESO aquí, al Príncep de Girona i curiosament sempre he estat al grup B. Actualment visc a casa meva amb la meva mare, el meu pare i la meva germana gran, que d'aquí res haurà de començar a treballar.
    Mai he repetit cap curs, per tant, ara faré 4t per primera vegada a la vida. Veig el curs de 4t amb millors ulls que el de 3r ja que l'ambient ha millorat notablement i els professors crec que ensenyaran bé les seves matèries.
    Si et preguntes per les meves aficions puc dir-t'he que el dibuix i la creació d'animacions per ordinador són les que ocupen els dos primers llocs ja que comparteixo el talent artístic de la meva mare. Jo havia pensat fer el batxillerat tecnològic ja que és el més acceptat per poder estudiar animació digital.

    Espero que aquesta carta t'hagi servit per coneix-hem.

    Atentament, Jan Castel.

    ResponElimina
  19. Benvolgut Joan,

    Em dic Robert, sóc uns dels alumnes nouvinguts de la teva tutoria n. És el meu primer any al INS Príncep de Girona, he arribat amb la fi de poder concentrar-me a classe i de millorar les notes del curs.
    Aquest es el tercer institut on segueixo L'ESO, ja que primer i segon ho vaig fer al IES Can Peixauet, tercer al IES Vall D'Hebron i finalment hi sóc aquí amb el objectiu de treure'm L'ESO.
    Soc un noi que va sempre al dia... mai he repetit curs i espero que aquest no sigui l'any.

    Vull informar-lo una mica de la meva família, consta dues germans i els meus pares.

    Les meves aficions són els esports com el futbol, ho practico amb el objectiu d'arribar a professional ... Acabar i diplomar-me de arquitecte.

    Cordialment,


    Robert Pereira, 4t B

    ResponElimina
  20. Joan,

    Sóc en Víctor Ferradal de 4t B, sóc el teu alumne de català. Escric perquè aquest dilluns ens vas presentar com és la matèria aquest any. A mi m'agradaria començar aquesta assignatura perquè em sembla interessant. Aquest trimestre estudiarem els documents administratius per tal que sapiguem com presentar-nos a l'hora de cercar treball. També vull aprendre la literatura catalana. Crec que estic preparat per afrontar aquest curs dur, ja estic ben aprop de la universitat on allí seguiré formant-me per tenir un futur, però crec que amb aquesta situació no puc garantir-ho. Amb tu iniciaré l'últim curs de català de l'ESO i espero tot em vagi bé com voldria.

    Atentament,

    Víctor Ferradal

    ResponElimina
  21. Hola Joan
    En dic Luiggi Olivares, sóc de Perú i ara estic vivint a Barcelona fa uns 7 anys, tinc 17 anys, visc amb el meu pare, la meva mare, la meva germana y el meu gos que es diu Harry.
    Estrany el meu pais per que es la meva terra i per que tinc una germana i un nebot al que m'agradaria veure'ls però estic molt content a Barcelona m'agrada molt la cultura i el tipus de vida que es porta.
    M'agrada molt l'esport com natació,tennis, basquet, taula, etc, però el que m’agrada mes es el futbol.
    Estic estudiant al institut Princep de Girona i faig 4t de la ESO per segona vegada
    quan acabi l'ESO m'agradaria estudiar batxillerat.

    Atentament: Luiggi Olivares

    ResponElimina
  22. Benvolgut Joan,

    Sóc la M. Rosa Riaza López de 4t d’ESO B del Príncep de Girona. Tinc 18 anys y sóc de Barcelona. Visc amb els meus pares, els meus dos germans i amb la meva àvia que té més de 90 anys i sóc del barri de gràcia.
    Tots els cursos de l’ESO els he fet aquest institut. He repetit 4t d’ESO i espero que aquest any hem vagi molt millor que l’any passat. A part de repetir 4t, també vaig repetir 4t de primària per una malaltia i 2n d’ESO per no estudiar gaire.
    M’agradaria que després de l’ESO fer un cicle formatiu de grau mitja de maquillatge, per poder fer un grau superior de caracterització, encara que el que més m’agradaria és estudiar batxillerat artístic d’arts escèniques, però és complicat entrar en un institut public i els privats són massa cars.
    Ja que la meva afició se la dansa, m’agradaria poder-me dedicar-hi això o alguna cosa que hi tingués relació.

    Salutacions

    Barcelona, 16 de setembre de 2013



    M.Rosa Riaza López 4t d'ESO B

    ResponElimina
  23. Hola Joan.

    Et faig aquesta carta per informate, sóc l' Alejandro i sóc d' Uruguay vaig vindre amb 4 anys a Espanya, quan vaig arribar vaig comenzar al colegi Mas Casanovas, ara mateix tinc 15 anys i vaig a 4t de l' ESO, a l' Institut IES Príncep de Girona , he estudiat els 3 primers cursos al mateix institut.

    La meva família es tota d' Uruguay visc amb la meva mare i 2 tietes.

    Les meves aficions són jugar al futbol, jugo al equip de l' Institut, i apart m'agrada jugar a l'ordinador
    Quan acabi l'ESO m'agradaria fer una Formació Professional per poder se algun dia monitor esportiu.

    Atentament,

    Alejandro Rodriguez Perotti

    ResponElimina
  24. Hola Joan,

    Em dic Ion Pisarenco, vaig néixer a Moldavia, tinc quinze anys i faig 4t B, a l'Institut de Príncep de Girona, vaig fer primaria al Jovellanos.
    Tinc quinze anys
    M'agrada el fútbol i el videojocs, també m'agrada el skate.
    Quan acabi l'ESO penso fer batxillerat i anar-hi a l'Universitat. A l'Universitat hi vull estudiar-hi arquitectura.

    Atentament,

    Ion Pisarenco

    ResponElimina
  25. LAIA SÁNCHEZ 4tB


    Bon dia Joan,

    Em dic Laia Sánchez, tinc setze anys i aquest nou curs em trobo al Príncep de Girona per fer l’últim curs de l’ ESO.
    Els meus pares estan divorciats i visc amb tots dos seguint una custodia compartida, tot i que, em trobo molt més a gust a casa de la meva mare.
    Des de p3 fins a 5è de primaria he estat a l'escola Aloma de Nou Barris, fins que vaig mudarme a Sagrada Familia i per tant vaig haber de cambiar d'escola per questions de comoditat.

    Vaig inscriurem a les Dominiques de l’ensenyament, on vaig repetir 3r de l’ ESO l'any passat. En aquesta escola he passat moltíssims bons moments i el trobo molt a faltar, però hi han coses que no m'agraden, per això he decidit venir aquí, d'entre altres motius.

    M'agrada molt practicar esport, de qualsevol tipus, i fins fa dos anys he fet Judo des de sempre. També he fet ball, que m'agrada molt, però no tinc temps per fer cap de les dues coses.

    Quan acabi l' ESO m'agradaria estudiar un batxillerat humanístic i en futur cert llunyà, treballar amb nens petits, tot i que no ho tinc massa clar.

    Espero que les coses vagin bé en aquesta nova escola i sobretot aconseguir fer tot allò que em proposo.

    Un salut.

    ResponElimina
  26. Joan,

    Hola em dic Elian i sóc un noi inquiet, baix i divertit. Normalment estic atent a classe, però a vagades em poso a parlar amb el company que tinc al costat. Ara mateix estic estudiant a l'Institut Príncep de Girona, faig 4t d' ESO i m'han col·locat al grup B. A casa meva hi viuen set persones: el meu pare i la meva mare, dos germans, una germana, una cosina i jo. Quan anava a Primaria estudiava en un col·legi anomenat Tres Fonts. En la meva carrera estudiantil, no he suspès cap matèria, ni en primaria i de moment tampoc en secundaria. M'agrada molt jugar a futbol, tota la meva vida he jugat en un club de futbol. Quan acabi l'ESO, tinc pensat fer batxillerat, però encara no se quin triar-ne espero que em puguis ajudar.

    Att: El teu alumne preferit

    ResponElimina
  27. Joan,
    Sóc la Mona i t'escric perquè m'agradaria que em coneguessis una més, ja que aquest curs seràs el meu tutor. Bé, el fet és que jo he nascut a Barcelona i sempre he anat a la mateixa escola. Es deia Tabor. La meva infància va ser exageradament infantil encara que de fet no he canviat gaire. No destacava gens entre els meus companys i sempre estava callada. Era molt tímida i aturada encara que he de confessar que em reia per qualsevol cosa; com ja t'he dit no he canviat.
    Quan vaig arribar a l'institut no coneixia a ningú així que pertanyia al grupet dels marginats, encara que potser era perquè tenia un caràcter una mica infantil i això ho demostrava la roba que vestia. El cas és que jo era feliç amb el meu estil i encara que no em maquillés ni estigués molt bona jo seguia amb la meva felicitat infantil. Així que vaig seguir amb la meva vida i vaig fer amigues noves. Això va fer que m'oblidés de la meva malaltia la qual va sorgir pocs mesos abans de començar la ESO. Vaig passar a 2n i em va arribar la típica crisi adolescent amb la qual no em sentia gens còmoda i em feia ràbia no ser ni la més bonica, ni la més intel·ligent ni la més esportista però sobretot no tenir una salut com la de la resta dels meus companys. Vaig acabar superant-la i em vaig concentrar en la música, la qual em va fer veure el món des d'una altra perspectiva. I doncs ja he arribat a 4t de la ESO i per ara sóc feliç, ja que només em queda un any per aconseguir el meu títol de la ESO i poder escollir que vull fer durant la resta de la meva vida.
    Atentament,
    Mona Lazizi

    ResponElimina
  28. Bemvolgut Joan,

    Em dic Bryant Rivera de 4t d'ESO B de Princep de Girona.
    Sóc de l'Equador i visc ja fa 11 anys , tinc 17 anys , visc amb la meva tieta que es la meva tutora
    legal i amb el meus cousins.

    A primària vaig estudiar al col·legi Nostra Senyora del Rosari.
    Vull informar-li que faig 4t d'ESO per primera vegada, en aquests institut vaig repetir 2n d'ESO.
    Aquests curs tinc moltes ganes de aprovar i recuperar les materies de 3r que són: Català i
    Matemàtiques per no estar pendents de las materies de altres cursos .

    Quan acabi 4t d'ESO a lo millor fer batxillerat o un cicle formatiu, m'agradaria fer disseny grafic o
    Organitzador d'Events.

    Les meves aficcións és la musica classica, fer teatre i ballar Ballet.
    Una salutació cordial.

    Barcelona, 17 de septembre de 2013

    ResponElimina
  29. Joan,

    Sóc en Kevin Guanina de la classe 4t d'ESO B y soc d'Equador, vaig vidre quan tenia 8 anys i ara mateix estic vivint a la teixonera al carrer de santa rosalia. Sobretot n'agradan el videojocs i la ps4 que sortira a nadal.
    Visc amb els meus pares i la meva germana que ara mateix te 3 anñs. Espero que m'aprovis aquest curs.

    Les meves aspiracions son estudiar fins el batxillerat i tornar al meu país per acabar el meus estudis y trobar un bon treball. També m'agrada el futbol y de gran m'agradaria viatjar a molts. Després d'haver fet tot el que m'agradaria fer voldria morir incinerat

    Atentament Kevin Guanina

    ResponElimina
  30. Joan,
    Sóc na Laura Garcés de 4t d'ESO B, t'escric amb el motiu de que em coneguis millor ja que ets el meu tutor i es el primer any que estic aquí.

    Com ja has lletjit antes és el primer any que faig a aquesta escola, antes vivia a Menorca on anava a un altre centre escolar. supòs que et demanaràs el perquè d'aquest canvi, tot va començar l'any passat quan momare va rebre la exelent notícia de que l'havien aceptat en una feina, el problema era que aquella gran noticia anava seguida d'un canvi radical de vida, ella va decidir anar a provar la feina un any, en aquell any de prova jo em vaig quedar amb el meu pare a caseva ja que els meus pares estan separats. Acabat 4t vaig decidir canviar de vida venint a Barcelona a viure amb la meva mare, de moment estic contenta amb aquet canvi i amb aquesta escola.

    A Menorca feia patinatge i tocava la guitarra, aquest curs de moment no he començat res, estic esperant a acabar d'instal·larme per sercar algun lloc on pugi seguir amb les meves activitats.

    Arribat aquest punt se que he de començar a decidir el que vull estudiar, fer amb la meva visa, etc. però sincerament no en tenc ni idea. Supòs que aquest problema ve de que mai he destacat en res i sempre he anat justa en tot aixi que cap assignatura em serà mes fàcil que un altre.

    Atentament,

    Laura Garcés. 4t B

    ResponElimina

  31. Joan,

    Com ens has demanat a classe, vaig a fer la meva carta de presentació i així ens coneixem millor.
    Em dic Joan Martínez Mallorquí i vaig néixer Barcelona. Vaig fer tota la primària a l'escola Tresfonts i porto els 3 anys de l'ESO en aquest centre. Després d'acabar l'ESO tinc pensat fer batxillerat i després anar a l'INEF, perquè de gran vull ser professor d'educació física. A casa visc amb la meva mare, que es diu Isabel, amb el meu pare, que es diu Josep, i amb la meva germana gran, que es diu Laia. També vivim amb una gossa molt petita que es diu Nuka. Faig futbol com a extraescolar a un equip que es diu Sant Andreu. Quan tinc temps lliure m'agrada quedar amb els meus amics. El meu somni es conèixer al meu ídol, Andrés Iniesta. I això és tot, espero acabar l'ESO aquest any amb cap assignatura suspesa.

    Salutacions,
    Joan Martínez Mallorquí

    ResponElimina
  32. Hola Joan,
    Em dic Albert Sánchez Vives, sóc alumne del centre IES Príncep de Girona de 4t d'ESO A.
    Visc amb el meu pare a Barcelona però la meva mare viu a una altra casa. No tinc germans, sóc fill únic. He estudiat tota la ESO fins ara aquí, al Príncep. Mai he repetit, i espero seguir en aquest ritme de notes. Vaig estudiar la primària i el pre-escolar al centre CEIP Jovellanos. La veritat és que vaig estar molt a gust i vaig sortir d'allà molt content.
    Les meves aficions són: la música, el futbol, la roba i sortir amb els meus amics.
    Quan acabi l'ESO espero i desitjo fer el batxillerat humanístic i estudiar dret a la universitat Pompeu Fabra.
    Espero que m'hagi explicat bé, gràcies.

    Atentament,
    Albert Sánchez Vives 4t A

    ResponElimina
  33. Joan,

    T'escric aquesta carta de presentació, que ens has demanat, per tal que sàpigues una mica més sobre mi i ens coneguem millor.
    Em dic Toni Egidos Plaja, sóc de Barcelona i vaig estudiar la primària al CEIP Jovellanos i els tres primers cursos de l'ESO a l'Institut Príncep de Girona, on ara faig quart al grup A. Mai no he repetit i sempre he tret bones notes. Jugo a bàsquet a l'UE Gaudí, un club de barri; també m'agrada tocar la guitarra, acústica i elèctrica, encara que amb els entrenaments no li puc dedicar gaire temps. Quan acabi l'ESO faré el batxillerat científic, i després m'agradaria estudiar fisioteràpia o bé anar als Estats Units a estudiar criminologia. El meu somni és poder jugar a l'NBA contra Kevin Durant, el meu ídol. Dit això, només vull afegir que espero tenir un bon curs i poder passar al batxillerat tranquil.

    Salutacions,
    Toni Egidos Plaja, 4rt A

    ResponElimina
  34. Hola Joan.

    Sóc l’Alex González de 4t A, porto a l’institut Príncep de Girona cinc anys, vaig haver de repetir 2n d’ESO. Visc amb els meus pares i sóc fill únic.Vaig fer tota la primària al CEIP Jovellanos.

    M’agrada molt l’esport, actualment faig taekwondo d’alta competició desde fa sis anys, també m’agrada el futbol i tot tipus d’esport.

    Quan acabi l’ESO m’agradaria fer cicles formatius d’esports, encara que no estic segur, però l’unic del que estic segur es que no faré batxillerat.

    Salutacions Joan.

    ResponElimina
  35. Joan,

    A continuació t’escriuré una presentació sobre mi.

    Jo em dic Daniel Amores i visc a Barcelona. La meva familia esta formada per quatre persones.

    Dins dels meus estudis, la primària la vaig cursar a l’escola Jovellanos i la secundaria a l’IES Príncep de Girona (de 1r a 4t). Ara he tornat a començar 4t d’ESO i encara no tinc cap aspecto rellevant per explicar-te.

    Quan hagi acabat l’ESO, faré batxillerat, segurament el social o algún cicle mig.

    Les meves aficions són: el futbol i jugar a la consola.

    Daniel Amores.

    ResponElimina
  36. Joan Fontdeglòria,

    Sóc l´ Àlex Fernández López un dels teus alumnes de 4t ESO A del institut Príncep de Girona.
    Jo visc amb la meva mare, germana i el marit de la meva mare. Malauradament, els meus pares es van divorciar.
    Vaig fer 1r, 2n i 3r d´ ESO a l´ institut Príncep de Girona, no me canviat d´ institut ni tinc pensar-ho fer.
    Ara mateix estic fent 4t ESO i estic a principi de curs i no he repetit 4t ni cap curs, és la primera vegada que faig 4t.
    Des de 1r fins ara porto fent anglès d´ extraescolar, però abans tenia una professora particular i ara vaig a una acadèmia.
    Les meves aficions són anar al gimnàs, escoltar música, estudiar i el cinema.
    Quan acabi l´ ESO vull fer Batxillerat per anar a la universitat.

    Cordialment,

    Àlex Fernández.

    ResponElimina
  37. Hola Joan,

    Em dic Ivan Cejalvo de 4t ESO A i vaig cursar la primària al CEIP Jovellanos i la resta de cursos d'ESO al Príncep de Girona, on encara estic. És la primera vegada que faig 4t d'ESO i si aprovo aquest curs, començaré a fer batxillerat, i vull acabar sent fotògraf. A casa som el meu germà, la meva mare i jo, els meus pares estan divorciats i porto tota la meva vida, afortunadament, vivint en el mateix pis.

    Atentament,

    Ivan Cejalvo

    ResponElimina
  38. Joan,

    Sóc el Petro Yaremko té escric aquesta carta perquè em coneguis millo. Tinc 16 anys i vaig néixer a Ucrania. Fa ja 5 anys que visc a Barcelona. Visc amb els meus pares, abans anb nusaltras tambe vivia el meu germa pero és va marxa a Ucrania per estudiar. Vaig comença a estudiar en Ucrania fins a 5è de primària despres vaig venir a Barcelona i vaig fer 6è de primaria a l’escola CEIP Jovellanos. Ara estudio 4t d’ESO al grup A del l’Institut Pincep de Girona, on he fet tots els cursos anteriors. He repetit el trece. Quean acabi l’ESO crec que marxare al meu pais per fer una carera d’advocada o drets però encara no estic segu.

    Atentament,

    Petro Yaremko. 4t A

    ResponElimina
  39. Irene Cortés 4tA
    Hola Joan,

    Li escric aquesta carta amb el propòsit de que em pugui conèixer una mica més. Em dic Irene Cortés, estudio al centre Príncep de Girona i estic fent 4t d'ESO. Es el primer any que estudio en aquest institut ja que els altres cursos de l'ESO els he fet en el centre Narcís Monturiol i també en el que hi vaig repetir 1r.
    Visc amb la meva mare, la meva àvia i la meva germana petita. Tinc dos germans més, la meva germana gran que té 21 anys i el mes petit que en té 6.
    No tin relació ni amb el meu pare ni amb la seva família per motius personals.
    Jo crec que no en tinc d'aficions, m'agrada ballar però no ho faig professionalment i també dibuixar.
    Aquest any quan acabi l'ESO, em plantejaré fer un cicle mitjà, encara no ho tinc clar però quan arribi el moment ja ho decidiré.

    Salutacions.

    ResponElimina
  40. María Granja 4t A

    Senyor Joan Fontdeglòria,

    Li escric aquesta carta amb la voluntat que m'arribi a conèixer més; em dic María Granja Intriago, tinc 15 anys. Vaig cursar la primària al CEIP Jovellanos i la secundària a l'institut Ins Príncep de Girona, no he repetit cap curs, aquesta es la primera vegada que faré 4t d'ESO. La meva família és molt àmplia, tinc una germana de 18 anys i a tot això un cosí que és com un germà. Per altre, sóc una persona amb moltes aficions; per exemple: fer natació, sortir amb els meus amics,etc.
    Així mateix, en els meus plans de futur està present ser tota una gran psicòloga i espero aconseguir-lo.

    Salutacions.

    ResponElimina
  41. Álvaro García Villagrasa 4t A
    Joan,

    Sóc l'Álvaro de 4t d'ESO, t'escric aquesta carta per a que em coneguis millor.
    Porto a l'institut tres anys, aquest serà el quart. Vaig estudiar la primària a l'escola CEIP Jovellanos.
    Visc al carrer Consell de Cent de Barcelona. A casa hi vivim: el pare, la mare i jo, encara que a dos carrers més amunt hi viu el meu oncle per part de mare.
    Les meves aficions són l'esport i els llibres, també m'agrada anar a veure una bona pel·lícula amb els amics o amb la família.
    Estic content de començar un nou curs, tinc bones expectatives per aquest any, ja que he trobat característiques de mi mateix que desconeixia.

    Salutacions,


    Álvaro García Villagrasa

    ResponElimina
  42. Hola Joan,

    Sóc en Songxiang Pan, sóc de la Xina, vaig venir a Espanya quan tenia cinc anys. Al primer lloc on vaig arribar va ser en un poble que es diu Bellvís, a la comarca del Pla d'Urgell, i vaig començar des de P5. Ara mateix visc a Barcelona, a la comunitat autònoma de Catalunya, estic estudiant 4t d'ESO a l'institut Príncep de Girona situat a Travessera de Gràcia.
    A la família som quatre membres: els meus pares, la germana petita i jo. Els meus pares tenen una botiga al barri de Gràcia, la meva germana fa 2n de primària a l'escola Univers. M'agradaria tornar a la Xina per visitar l'àvia i anar a visitar algunes ciutats.

    Atentament,

    Songxiang Pan 4t A

    ResponElimina
  43. Hola Joan,

    Em dic Uday, vaig a l’institut Príncep de Girona fent 4t d’ESO. Jo visc a casa amb el meu pare, mare i dos germans. Els meus pares treballen en un restaurant de cuiners, els meus germans estudien i jo estic fent 4t d’ESO. Vaig fer els tres primers cursos de l’ESO en Príncep de Girona i m’ha anat molt bé.

    M’agrada viatjar molt a l’Índia i visitar els meus avis. Quan acabi 4t d’ESO vull ser mariner.

    Att: Uday thakur 4º A

    ResponElimina
  44. Hola Joan,

    T'escric aquesta carta perquè em coneguis una mica més. Sóc en Àlex Francisco Tinaya, alumne de 4t d'ESO A del Príncep de Girona. Tinc 15 anys i vaig néixer a Barcelona, però els meus pares van néixer a Filipines. Els tres primers cursos de l'ESO els vaig fer aquí al Príncep de Girona i la primària la vaig fer al Jovellanos. Aquesta és la primera vegada que faig 4t d'ESO, i espero no repetir, perquè les coses comencen a costar més. El que més m'agrada és fer esport i la música. Quan acabi l'ESO m'agradaria estudiar tecnologia però definitivament no sé de què.

    Atentament,

    Àlex Francisco Tinaya

    ResponElimina
  45. Hola Joan

    Soc l'Alexis soc del Perú tinc disset anys,tinc 2 germans y un gos , Fa 2 anys que porto a Barcelona i ara viu amb el meus pares y germans . El meu pare es molt seriós,la meva mara es molt maca,el primer germà es molt tímid,el segon germà es molt extravertit .
    Tot el curs de primària i secundària ho he estudiat al col · legi Mariscal Andres Avelino Caceres que es troba a Lima-Perú. He repetit curs en 4t
      I Bé ara aquest any penso aprovar-lo i després estudiar batxillerat i acabar-lo i després estudiar gestion administrativa i una cosa que tingui a veure amb el tema d'empreses. Perquè m'agrada el tema de les empreses i de major m'agradaria ser un empresari.

    ResponElimina
  46. 4t A Germán Ospina trujillo
    Joan,
    Sóc en Germán, i tal com vas demanar en presentaré. Vaig néixer a Colombia, el 28 de novembre del 1997, la meva mare em va tenir amb 19 anys, del meu pare no se res més que el seu nom (Alfredo Pereira). Sóc de Palmira, vaig viure allà sis dels quinze anys que tinc, amb els meus avis, oncles... La meva passió per el futbol va sorgir perquè el meu avi, em portava cada tarda a jugar al futbol i ens van donar conte que era bo. Quan tenia 9 anys acabats de fer, vaig arribar a Almeria-España, una comunitat preciosa, per el seu clima, les platges, els carrers... Els meus pares tenen el pis propi allà, pensant que tot els hi aniria bé es van ficar a una hipoteca, però el treball es va acabar i ara estem aquí. Portem cinc anys a Barcelona i no ens volem anar, tenim una llicencia de taxi, un pis llogat i ara un nou membre a la família de setze mesos, Català, es diu Francescco.
    PD: Ara em dic Germán Ospina Trujillo, perquè el meu pare, que és casat amb la meva mare, fa ja onze anys m'ha adoptat.

    ResponElimina
  47. Hola Joan,

    Sóc Hong Zhou Zhang, visc al carrer avinguda Gaudí que es troba a Barcelona i tinc 16 anys.

    Sóc un alumne de 4t d'ESO del centre Príncep de Girona, vaig fer els 3 cursos anteriors en aquest centre, també però estic repetint 4t d' ESO i aquesta vegada intentaré passar el curs. Aquest curs he escollit tecnologia, informàtica, i llati com les meves matèries.

    El meu favorit hobbit són ping pong i bascket ,també en tems lliures jugo a ordinador

    Atentament,
    Hong Zhou Zhang
    4t A ESO

    ResponElimina
  48. Benvolgut Joan,

    Sóc en Yassin Mtioui i estic disposat d'explicar la meva vida. Jo vaig néixer a Barcelona, però els meus pares al Marroc. He fet la primària en dues escoles: de P3 a 2n, a l’escola Castella, i de 3r a 6è, a l’escola Jovellanos. En aquests moments estic acabant l’ESO a l’insitut Príncep Girona, i visc a Barcelona amb la meva mare, germana i la meva cosina. Vaig cada cap de setmana a Gavà, que és on viu el meu pare, que per mala sort estan separats. Cada estiu, la meva família i jo, anem al Marroc a passar les vacances junts per passar-ho bé a les nostres cases i a les terres dels meus pares. A mi m’agrada més o menys tot tipus de música, i les meves aficions són jugar a futbol, quedar amb els meus amics i anar amb bicicleta amb el meu pare. Finalment, et vull dir que vull acabar aquest curs feliç i amb bones notes

    Atentament,
    Yassin Mtioui

    Barcelona, 18 de septembre de 2013.

    ResponElimina
  49. Benvolgut Joan,

    Sóc el teu alumne de català de 4t d’ESO A, Em dic Feiyan estudio a l’Institut
    Príncep de Girona, he cursat des de 1r d’ESO fins ara repetir un curs. La meva escola primària és Jovellanos.

    Vaig néixer a la Xina, tinc 15 anys, no tinc germans ni germanes. Vaig venir a Barcelona fins ara ja tinc 5 anys, visc amb la meva mare i el meu pare. No parlo molt bé el català, perquè la meva cultura és xinesa i l’espanyola és molt diferent. Però crec fermament que a aprendré el català.

    Aquest any he triat la Visual i Plàstica, Tecnologia i Informàtica, perquè m’agrada molt. Jo vull anar Batxillerat perquè m’agrada el disseny, vull aprender més coses de disseny, també m’agraden les matemàtiques, escoltar música o pintura i disseny d’algunes imatges.

    Atentament,

    Feiyan Ren
    4t d’ESO A

    ResponElimina
  50. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina