Escenes a l'esprint


Dilluns 22 de maig,

Són les 9h  i  acabem d'entrar al Cesire ( Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa). Només ens hi podem presentar amb el grup guanyador del concurs de St Jordi 1r cicle Contes a l'esprint.
Per tant, és un grupet de representants de l'Institut que avui viuran una experiència juntament amb nois i noies com ells.

Després d'inscriure'ns al pati, entrem i coneixem els nostres competidors. Són 13 equips que també escenificaran el conte que van escriure ja fa dies. 
Tenim dues hores per preparar el guió i hem d'incloure un "gest repetitiu" i una "frase maleïda" que ens han tocat a l'atzar.
Ens preparem, maquillem, disfressem i la nostra posada en escena té tres actes que no han de sobrepassar els set minuts.
Esmorzem amb els altres instituts i escoles . I a partir de les 12h un grup rere l'altre surt a l'escenari. Nosaltres estem a la posició número 5. Ens reparteixen uns fulls de valoració dels altres equips.  Tots representen històries diverses i força atractives.

Al final, ens superen dos grups i no guanyem. Però hem rigut i hem passat un matí diferent dels altres dilluns. I tot gràcies a la Chloé, la Bárbara, la Nayara i el Jiahui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada