Qui coneixerem aquest 2018 ?



Al llarg del segon trimestre de curs tindrem l'oportunitat de rebre la visita de tres escriptors molt coneguts arreu del país.


Per als de 1r d'ESO hem convidat l'Arturo Padilla, que el curs passat ja vam conèixer i que ens va explicar moltes anècdotes del llibre Presoners del mar.
 La Care Santos, escriptora guanyadora de molts premis literaris vindrà per parlar de Mentida, la lectura que estan treballant a 2n d'ESO.

I també tindrem l'oportunitat de conèixer el Jordi Galceran, perquè ens comenti com va sorgir la idea d'escriure l'obra de teatre El mètode Grönholm, que va tenir molt èxit  fa anys i que encara avui agrada al públic i el llegim a 3r d'ESO 

Tots tres han escrit molts llibres i segurament us vindrà de gust llegir-ne algun altre, a part del que treballem a classe. O bé potser ja ho fet !
En tot cas, aprofiteu l'oportunitat , perquè és difícil conèixer de primera mà la persona de la qual heu llegit un llibre. Penseu que sempre estan molt sol.licitades i han programat una visita al nostre centre des de fa molt temps. 

Segurament les tres xerrades seran molt interessants i omplirem la sala d'actes de l'institut amb preguntes, anècdotes i misteris entorn de les lectures. 

Molt bona lectura per al 2018 !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada