Benvinguts a 3r d'ESO

Al llarg del curs podreu anar consultant materials relacionats amb cadascun dels temes que treballarem a l'aula en aquest enllaç
I per començar a participar també en el nostre bloc del departament, escolteu el grup Antònia Font i expliqueu què us suggereix la lletra de la cançó Me sobren paraules. 
Penseu, reflexioneu i comenteu alguna situació en què us hagin faltat o sobrat les paraules. També us la podeu imaginar.  



31 comentaris:

  1. Un dia em vaig trobar en una situació...

    Elian P 3rB

    ResponElimina
  2. M'en recordo que de petit d'un dia per l'altre em van dir que un dels meus millors amics s'aniria a viure a fora de Barcelona.
    Recordo que em vaig quedar en blanc, no sabia que dir, érem molt bons amics, i així de sobte se n'aniria a viuere fora de la ciutat.
    No em podia imaginar com de sobte, no tornariem a jugar junts ni a parlar, jo era petit i em vaig espantar i posar trist.
    Per sort vaig poder anar a visitar-lo alguns cops al poble on s'en va anar.

    Toni Egidos Plaja
    3er ESO A/Q

    ResponElimina
  3. En aquesta cançó s'afirma que hi ha una gran existència de paraules,(són infinites)des de tonterias fins a grans coses.Mirat des de altre punt de vista,la canço vol expressar que moltes vegades tenim coses a dir sigui a qui sigui, però no els podem dir hi ha alguna cosa que ens ho impedeix i no ens deixa dir-ho.

    María Granja Intriago

    ResponElimina
  4. A mi em van sobrar paraules el día que va morir el meu avi. Aquell día la meva mare no era a casa i jo vaig haver de donar-li la notícia. No s'em va fer gens fàcil i preferia utilitzar les mínimes paraules possibles.

    Mona Lazizi 3er BQ

    ResponElimina
  5. Aquesta cançó em recorda a l´estiu i algunes coses que he vist.

    Àlex Fernández

    ResponElimina
  6. El día que va morir la meva mare i hem van donar la tràgica notícia, em vaig quedar en blanc. Sentia que les paraules estiguessin trebades dins meu. Va ser horrible, en aquell moment a mí em van faltar paraules.

    Maria Victoria Torres Neyra

    ResponElimina
  7. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A la vida sempre et trobaràs amb alguna situació en la qual et quedaràs sense parales i algunes vegades et sobraran les paraules.

      Brayan Garcia 3 B

      Elimina
  8. Em recorda a alguns moments que m'han passat a la vida, com per exemple, quan et donan una sorpresa o t'informen d'una tràgica notícia, una desgracia... Son moments que un es queda de pedra y es queda sense paraules.

    Alex González Riesco
    3 A

    ResponElimina
  9. Un dia, un professor hem va entregar un exàmen que no havia estudiat, vaig treure un 8'9, en aquell moment hem vaig quedar SENSE PARAULES.

    Elian Pinango
    3r Q/B

    ResponElimina
  10. A mi em recorda cuant faig exposicions davant de tota la clase i em falten paraules

    Ivan Cejalvo
    3º ESO A/Q

    ResponElimina
  11. Aquesta canço em recorda, quan el meu avi s'havia anat al cèl i s'havia que no tornaria a veure'l més en la meva vida.....

    Yassin Mtioui

    ResponElimina
  12. Me'n recordo que el dia del meu aniversari els meus amics del poble hem van fer una festa sorpresa a casa meva. Quan vaig arribar estaba tot pler de reglas, menjar i gent. Hi sobraven les paraules en aquell moment.


    Joan Martínez 3r A/Q

    ResponElimina
  13. jo crec, que sempre, en alguna ocasió a la vida, tindràs que dir alguna cosa, en la qual no et sortiran les paraules..

    Eduard Peret 3er A/Q

    ResponElimina
  14. Quan va morir el meu avi em van faltar les paraules per descriure la situació en la que em trobaba, només podia plorar i plorar, sense parar.
    Un mes després em vaig adonar de que ell havia marxat perquè tenia una enfermetat anomenada càncer, a partir d'aquell dia vaig assimilar que ell havia deixat de patir i aixó em feia feliç...

    ALBERT SÁNCHEZ VIVES 3r A/Q

    ResponElimina
  15. Un cop que em vaig quedar sense paraules va ser quan el meu primer gos es va fer un cop i el meu pare el va portar al veterinari. Al tornar, la cara del meu pare ja ho deia tot, el gos no va sobreviure al cop i va morir. No tenia paraules per dir res, sincerament vaig trigar en oblidar el accident

    Pablo Pérez 3r B/Q

    ResponElimina
  16. Un dissabte em vaig llevar i em van dir que havía mort el meu avi i que me'n anava amb el meu oncle a Gavà a dormir, mentre que els meus pares anaven a l'enterrament. Aquell dia em vaig quedar sense paraules.
    Víctor Cabañero 3r B/Q

    ResponElimina
  17. Un dia, quan tenia 6 anys, van trucar de la residència d'avis.
    Va parlar el meu pare, però jo no vaig fer cas perquè pensava que no era important.
    Després el meu pare es va girar i va comentar amb veu fluixa que la seva mare havia mort.

    Jan castel 3/Q

    ResponElimina
  18. A mi la cançóem suggereix que cal tenir un bon vocabulari per ser una millor persona . Una situació va ser quan vaig arribar a casa un dimecres a la tarda i els meus pares em van dir que la meva àvia s'havia mort.Em vaig quedar sense paraules .

    David Formatger 3R B

    ResponElimina
  19. A mi em van faltar les paraules quan els meus pares em van explicar que quan vaig neixer la meva avia els va dir que no podia ser la seva neta perquè no m'assemblava gens al meu pare.

    Genesis Aguirre 3/A

    ResponElimina
  20. " Em sobren les paraules" és una cancó molt maca i una mica enredada però és graciosa .

    Adrian Ponce

    ResponElimina
  21. Jo crec que sempre, en alguna ocasió a la vida, hauràs de dir alguna cosa, davant de totte les situacions que t'agradin.
    MORIONES ROA JUAN CAMILO 3B

    ResponElimina
  22. Era un dia perfecte estava amb el meu avi i tota la família menjant tots plegats i quan vam acabar de menjar el meu avi estava molt cansat, se'n va anar a l' habitació lentament , es va posar còmodament al llit i es va dormir; van passar sis hores i jo vaig anar a la seva habitació per aixecar -lo però ja era molt tard estava mort . Em vaig quedar sense paraules .

    Sandy de la rosa 3B

    ResponElimina
  23. La cançò tracta que a vegades et sobren o et falten les paraules,a vegades paraules curtes,altres vegades paraules fàcils,altres difícils,paraules d'amor...per exemple quan veig el noi que m'agrada em quedo sense paraules,no sé què dir,em falten paraules i quan no paro de parlar molt, em diuen que em sobren les paraules.
    Melanie 3/b

    ResponElimina
  24. Un cop que em vaig quedar sense paraules, va ser quan va morir el meu oncle.Jo era molt petita i era la meva primera mort a la família i els meus germans no em volien dir res; La meva cunyada em va dir que el millor record que podia tenir d'ell no era quan va morir sinó que el recordés quan estava viu i això em va fer molt de bé, i encara que era molt pesat amb mi jo me l'estimava molt.


    Daiana Rosas 3r B

    ResponElimina
  25. Quan va morir el meu pare en van faltar moltes paraules que dir-li un t'estimo, un et trobo a faltar, t'enyoro...

    També m'agradaria haver-li dit que no se n' anés, que es quedés amb mi.

    Bryant Rivera 3/B

    ResponElimina
  26. Quan vaig anar al oculista a ferme la revisio dels ulls, em van dir que tenia miopia y que tenía que portar ulleres per sempre i perjudicaria la meva vista, em vaig quedar sense paraules.

    ResponElimina
  27. A MI PER ESCOLTAR AUESTA MUSICA EM VAN FALTAR LES PARAULES.

    UDAY THAKUR 3/b

    ResponElimina
  28. Aquesta cançÓ em recorda moments quAN em quedo sense paraules, quan el meu avi va morir i em Vaig assabentar el següent dia...

    songxiang pan 3/B

    ResponElimina
  29. M'en recordo del dia que va morir el meu avi i va ser una llàstima perquè encara no el conexia i m'hauria agradat coneixer-lo


    Alex Francisco 3/B

    ResponElimina
  30. Me'n recordo que a cinquè una amiga molt amiga meva se'n va anar al Seúl país i jo no em vaig assabentar de res, fins després d'uns setmanes de començar l'escola. La profesora de Castellà Em va dir que ella se'n havia anat el seu país i em vaig quedar tota blanca. No s'havia com podria viure sense ella al meu costat. Quan vaig saber que ella se n'havia anat, vaig estar gairebé una setmana amb el cap blanc.


    Weile Zhu 3r A

    ResponElimina